Какви свещи да сложа на мойта каляска ?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
snoopgod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snoopgod » Вто 14 мар 2006 15:29

emils написа:
vit_autosofia написа:
snoopgod написа:къде забравихте BERU!!!!! :D

мерси нема нужда.гола вода

незнам защо плюете и създавате предубеждения към тези свещи - аз съм с такива купени от "сакар ауто" вече 20 хил. км. и нямам грижи - на газ и на бенз. онзи ден колата беше на диагностика - моторетката е супер, ми каза мастора. мотор HZ 88 г.
а и доколкото знам, тази марка не се фалшифицира.
все пак за ГТИ и тем подобни резачки - нека се види дали са подходящи, но берю е стара, утвърдена и реномирана марка - сигурно правят свещи за всякакви двигатели
именно и аз съм с беру/мк3 гти 8в/ минах 3 хил. км.с тях и случайно ги прегледах преди 2 дена-работят си перфектно!!

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Вто 14 мар 2006 16:21

snoopgod написа:
emils написа:
vit_autosofia написа:
snoopgod написа:къде забравихте BERU!!!!! :D

мерси нема нужда.гола вода

незнам защо плюете и създавате предубеждения към тези свещи - аз съм с такива купени от "сакар ауто" вече 20 хил. км. и нямам грижи - на газ и на бенз. онзи ден колата беше на диагностика - моторетката е супер, ми каза мастора. мотор HZ 88 г.
а и доколкото знам, тази марка не се фалшифицира.
все пак за ГТИ и тем подобни резачки - нека се види дали са подходящи, но берю е стара, утвърдена и реномирана марка - сигурно правят свещи за всякакви двигатели
именно и аз съм с беру/мк3 гти 8в/ минах 3 хил. км.с тях и случайно ги прегледах преди 2 дена-работят си перфектно!!

Въпрос на мнение.И аз бях с беру преди да си сложа Магнети Марели триелектродни други няма и да сложа дават им 60.000км.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”