Pink Floyd ?
- polturgais
- Автомобил:
- Двигател:
да много точно описано от колегата kamus11 , но нали знаеш колега различни собственици различни желания , при мен няма надпис зад задните врати , имам заден споилер над стъклото с трети стоп и вежди на калниците , много лесно можеш на пръв поглед да го вземеш за gti , нз. колицата за сега е добре и си върви , а за колегата с 1.8 двигателя съм склонен да му повярвам а и предполагам че няма смисъл да лъже
- Dreamcatcher
- Автомобил:
- Двигател:
- polturgais
- Автомобил:
- Двигател:
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niikoo_1 написа:.....Снощи го пробвах по Цариградско от Горубляне към Центъра на отсечката преди Експо центъра и там по байра колата направи 160км/ч, в обратната посока където е наклон преди да се кача на моста и да докде наклона пак съм правил 160км/ч при положение, че имаше вятър, който спъваше колата.
Нещо слабичко ми се вижда,ако си тръгнал от светофара на горубляне,защото аз със бмв 318ис (което е почти 1.9мотор 143коня ама е доста по тежко от един голф) доло от светофара до горе на моста съм със 180-190,ама моста какъвто е равен можеш да излетиш

Виж ако си тръгнал точно преди да почне байрчето 160 е добре

- Съмнителният
- Автомобил: Bora 4 motion
- Двигател: BDE 2002
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
cempak написа:Gesha_GTI написа::офф Някой някой да е утрепал
Да,всяка сутрин ги съобщават такива в сутрешния блок на БТВ и по БНР.
То човек ако неможе да кара и на 1ва със 2500оборота пак ще отрепа и себеси и невинни хора. Аз си признавам че на извън градско не спазвам ограниченията а карам със скорост която пътните условия и колата позволяват.Във града обикновенно си карам що годе във ограничение все пак на всички ни се случва понякога да бързаме за някъде.Е признавам си че често се случва да карам доста бързичко но разбирасе преценявам ситуацията

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”