въпрос за маслени повдигачи
- hristian37
- Автомобил: Голф 6 ТДИ
- Двигател:
- Контакти:
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
hristian37 написа:Откаде в софия мога да си я купя, какъв е ефекта и колко струва?
Авто Мания-бул."Хр.Ботев"№29 тел. 952 06 54 магазин на вносителя за България!Най-евтините добавки на фирмата са в Хит /Младост и Люлин/Ефекта ще го чуем от теб!Аз съм доволен от действието на дизеловите добавки и MoS2 в състава на моторното масло!
- DEKSTAR
- Автомобил:
- Двигател:
веселин написа:hristian37 написа:Откаде в софия мога да си я купя, какъв е ефекта и колко струва?
Авто Мания-бул."Хр.Ботев"№29 тел. 952 06 54 магазин на вносителя за България!Най-евтините добавки на фирмата са в Хит /Младост и Люлин/Ефекта ще го чуем от теб!Аз съм доволен от действието на дизеловите добавки и MoS2 в състава на моторното масло!
И аз съм много доволен от маслото liquimoly с ,което съм сега.С предишното масло с ,което беше голфа повдигачите тракаха само когато е студена и само за 10сек.и се оправяха но сега с това изобщо не се обаждат.
MoS2(молибденов сулфат)Доста хора,които са го ползвали имат добро мнение за добавката.
При следващата смяна може и аз да си сложа с такава добавка.
- martin_072
- Автомобил: Seat Ibiza GLXI Audi A4
- Двигател: 1.8 ABS 1.8t
- Контакти:
Re:
°niksi° написа:silent написа:Трябва да мина два километра докато се кротне. Имам обаче съмнение че може и бутален болт да тропа хорце.
При мене и при студен и при топъл мотор все си чукаше - днеска вече го няма тоя отвратителен шум.![]()
Повдигачите ли смени колега?! и ако си какви сложи и колко пари ти излязоха 8-те?!
-
Петър Петров
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Re:
martin_072 написа:°niksi° написа:silent написа:Трябва да мина два километра докато се кротне. Имам обаче съмнение че може и бутален болт да тропа хорце.
При мене и при студен и при топъл мотор все си чукаше - днеска вече го няма тоя отвратителен шум.![]()
Повдигачите ли смени колега?! и ако си какви сложи и колко пари ти излязоха 8-те?!
Преди пет години цените бяха други
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”