Чип-от Brezel или kombito-tdi
Re: Чип-от Brezel или kombito-tdi
и аз днеска бях при него мога да кажа че си разбира адски много от работата надявам се скоро да мине през сф че искам още малко да е по чувствителен педала на газта но иначе ся от 90 коня вече карам мини самолетче заради него много е добър просто ...
Това с гаранцията е много интересно. Едва ли ще ми отремонтират мотора затова, че съм си купил чип от тях, на някъв 9 годишен Голф на XXXXXXXX км
. Звучи смешно
Кое ви кара да мислите, че Брезел ще ви остави да се спасявате, ако имате проблеми със софтуера? Най- малкото, ще ви върне парите обратно, ако имате такива проблеми и не сте доволни. В тва съм на 100000% сигурен.
На VAG-овите TDI-а им се знаят и "червата" така, че да си мислите, че може да имате проблеми от към софтуер е смешно. Просто нещата са ясни.
Ако някой живее с мисълта, че като си чипне колата в Диджитъл, и след 5 месеца строши турбо или стопи буталата, щот крака му е тежък или просто, защото му е дошло времето и ще иде при тях и те ще му отремонтират колата бзплатно, просто е толкова заблуден, че няма и до къде.
Кое ви кара да мислите, че човека който е променял софтуера в ABT е по-добре клалифициран от Брезел? Имате ли представа той къде работи и с каква техника разполага за да ги сръвняваме? Нямате, нали
.... остава да ви топли името и реномето на фирмата. Е, аз предпочитам да ме топлят доволните клиенти на Брезел
.

Кое ви кара да мислите, че Брезел ще ви остави да се спасявате, ако имате проблеми със софтуера? Най- малкото, ще ви върне парите обратно, ако имате такива проблеми и не сте доволни. В тва съм на 100000% сигурен.
На VAG-овите TDI-а им се знаят и "червата" така, че да си мислите, че може да имате проблеми от към софтуер е смешно. Просто нещата са ясни.
Ако някой живее с мисълта, че като си чипне колата в Диджитъл, и след 5 месеца строши турбо или стопи буталата, щот крака му е тежък или просто, защото му е дошло времето и ще иде при тях и те ще му отремонтират колата бзплатно, просто е толкова заблуден, че няма и до къде.
Кое ви кара да мислите, че човека който е променял софтуера в ABT е по-добре клалифициран от Брезел? Имате ли представа той къде работи и с каква техника разполага за да ги сръвняваме? Нямате, нали

- kocho_pushacha
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ви колеги, явно Brezel е човека 

- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
kocho_pushacha написа:Благодаря ви колеги, явно Brezel е човека

- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
santo_trafficante написа:При мен са идвали коли правени от Сумиста и оправени в последствие от Богомил![]()
абе майстора си е майстор![]()
п.с. ае Богич като почнеш японските коли те чакам в офиса на гости
А искаш ли да ти кажа колите правени от Брезел кой ги оправя после, да си знаеш

П.С.
За TDI бих се доверил на Брезел, разбира ги, но за бензинова кола не

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
сподели да чуеме
защото знам разни чип тунери и всеки на някой нещо поравя и се хвали
един даже си гръмна мотора на личната кола но не смее да си каже защото вреди на имиджа на тунер
но ние знаеме 

защото знам разни чип тунери и всеки на някой нещо поравя и се хвали

един даже си гръмна мотора на личната кола но не смее да си каже защото вреди на имиджа на тунер

Не беше ли Келеша, Богът на бензиновите мотори известен сред тунинг средите като "човекът Турбо"
?
Значи "Богове" няма, а също и безгрешни и хора които знаят и могат абсолютно всичко. Въпроса е в това, какво е съотношението доволни / недоволни клиенти, това е определящото. А също и реакцията на тунера, при положение, че клиента не е доволен или има някои проблеми. Останалото са празни приказки.
Всеки тунер може да пипне софтуера малко повече (онези които разбират де и имат подходящото оборудване), и колата ще тръгне повече, но колко ще изкара един бог знае. Също така няма и две еднакви коли, които да вървят по еднакъв начин, особено и при втора употреба коли, които са карани достатъчно много, експлоатирани по различен начин, подръжани също по различен начин
.

Значи "Богове" няма, а също и безгрешни и хора които знаят и могат абсолютно всичко. Въпроса е в това, какво е съотношението доволни / недоволни клиенти, това е определящото. А също и реакцията на тунера, при положение, че клиента не е доволен или има някои проблеми. Останалото са празни приказки.
Всеки тунер може да пипне софтуера малко повече (онези които разбират де и имат подходящото оборудване), и колата ще тръгне повече, но колко ще изкара един бог знае. Също така няма и две еднакви коли, които да вървят по еднакъв начин, особено и при втора употреба коли, които са карани достатъчно много, експлоатирани по различен начин, подръжани също по различен начин

-
- Автомобил: Golf 4 1.9TDI
- Двигател: AHF 1998
Брезел-мноооооооого навътре в нещата

- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Мнение Заглавие: Чип-от Brezel или kombito-tdi Публикувано на: Сря Дек 23, 2009 7:59 pm

- DiMiTaR_k
- Автомобил: VW Golf MK5
- Двигател: R32 DSG
Аз съм с чип от kombito-tdi и вече близо година съм изключително доволен.Вече кой ще избере колегата-той си знае.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”