амортесьори за 2-ка

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Пон 15 май 2006 4:36

Благодаря,че все пак някой в този форум проявява разбиране.За разлика от повечето търговци си казвам какъв е произхода на частите ми и къде са произведени.Защото целта ми е не да си продавам стоката,а да печеля доверие от страна на клиентите си.Много съжалявам че оспамихме темата на колегата :oops: Поздрави и благодаря за разбирането. :lol:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пон 15 май 2006 9:59

Да дам едно инфо пък всеки да си прави сметката: Cofap амортесьорите реалната цена на която се взимат от вносителя е около 35 лв. За тези пари няма кой да прави менте /особенно на тези амортесьори/. Ама пък огледайте се кой, къде и на какви цени ги дава за клуба.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пон 15 май 2006 11:04

zexer написа:Направи ми впечатление обаче golfer и не се стърпях да пиша.
"Граница на търпимост"? Много нетърпелив си станал? не напротив ставам все по-търпелив
Или просто си нацелил някое друго менте като всички нас и сега се чудиш на кой да си го изкараш?аз и менте? :?
/принципно си пазарувам от Илиенци а там до този момент менте не съм виждал./mhihi mhihi
ми аз така кат гледам просто отговори на въпроса за произхора (държавата производител) на частите и от каде по-точно той ги взима. Не виждам даже каде се е хвалил за оригиналност,спомена човека че са от Италия, сега ако не му се вярва трябва да се провери пък после да плюеш пред всички.
"същевременно да обявява,че всички други продават ментета" - ми аз това нещо май го пропускам!? Каде е обявил че всички други са ментета?има опция:"виж всички мнения на потребителя"
Аиде поздрави и от мен и без нерви :)жив и здрав !

веднъж тук водих война с една фирма за авточасти.
откривам един и същи подход в предлагането.
и тогава имаше мнения като твоето,но....
за добро или зло се оказах прав.
нямам нищо против никого.
целта на форума е взаимопомощ а не пре...и другарче.

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Пон 15 май 2006 20:55

golfer, да ти кажа специално от теб никаква (взаимо)помощ не съм получил, за разлика от човека, по когото плюеш без да го познаваш. На същия принцип, ако трябва да сме виртуални в преценките, то за теб тогава смятам достатъчно говори инфото около аватара mhihi. Човека е поработил известно (не малко) време в 2-3-4 магазина на Симеон, та определено знае кое кой и от къде го внася - в това съм се уверил. Та позволи ми да му имам повече доверие, отколкото на пишман-виртуални разбирачи, че заради такива изгорях с към 200лв.

Айде някой да я заключва че стана пак форума на дата-та.
:roll:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пон 15 май 2006 21:42

Ами хайде и аз след четене да понапиша малко:
Magneti marelli притежава COFAP и търговската марка:
справки:
http://www.magnetimarelli.com/history/1990.htm - вижте какво се е случило 97 и 98 година..

Cofap от своя страна произвеждат САМО в Бразилия.. а основната им дистрибуторска мрежа е в Полша.. така че не са полски....

За това от къде са дошли амортесьори ММ... да наистина може и от Италия да са, ама все ми се струва, че не са произведени там... някой случайно да знае средните цени на час работа в Италия? демек.. колко ли би струвал аморт. произведен там? съответно трансп. разходи, мита, надценка.. чудесии..
Мислите ли, че ще стъпи до клиент на по-малко от 80-90 кинта...?
нищо лично просто обобщавам..

http://www.magnetimarelli.com/company/brands.htm

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Пон 15 май 2006 22:50

Потребителски аватар
vit_autosofia
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Вто 16 май 2006 4:29

wili98 написа:Ами хайде и аз след четене да понапиша малко:
Magneti marelli притежава COFAP и търговската марка:
справки:
http://www.magnetimarelli.com/history/1990.htm - вижте какво се е случило 97 и 98 година..

Cofap от своя страна произвеждат САМО в Бразилия.. а основната им дистрибуторска мрежа е в Полша.. така че не са полски....

За това от къде са дошли амортесьори ММ... да наистина може и от Италия да са, ама все ми се струва, че не са произведени там... някой случайно да знае средните цени на час работа в Италия? демек.. колко ли би струвал аморт. произведен там? съответно трансп. разходи, мита, надценка.. чудесии..
Мислите ли, че ще стъпи до клиент на по-малко от 80-90 кинта...?
нищо лично просто обобщавам..

http://www.magnetimarelli.com/company/brands.htm

А какво ще кажете за прехвалените Закс и билщейн.Цената на един преден пълнител за Голф-2 в Германия от производител излиза на 97 евро,е айде някой да ми обясни как и по какъв начин е оригинален щом цената му тук е 84-86лв.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 16 май 2006 9:05

dj_tuhla написа: golfer, ако трябва да сме виртуални в преценките, то за теб тогава смятам достатъчно говори инфото около аватара mhihi
виждал ли си колата ми? :hmmmm
dj_tuhla написа: Човека е поработил известно (не малко) време в 2-3-4 магазина на Симеон,
мдам....знаеш ли къде и какво работя аз? :gruebel
dj_tuhla написа: Та позволи ми да му имам повече доверие, отколкото на пишман-виртуални разбирачи
половината форумци ме познават лично.не съм толкова виртуален. :drunk
а дали съм пишман разбирач аз не мога да кажа :dontknow:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Вто 16 май 2006 9:53

golfer написа: половината форумци ме познават лично.не съм толкова виртуален. :drunk

повече от половината!
и като става въпрос за взаимопомощ- dj_tuhla-ти кой беше?
защото немного хора те познават за да си позволяваш да изказваш мнения за човек който почти ВСИЧКИ познават лично?
на мене и не само на мене golfer е помогнал повече отколкото аз съм помагал на всички в тоя клуб!
айде малко да се чукнеме по главите а? преди да чукаме по клавиатурата... :evil:

rumski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rumski » Вто 16 май 2006 12:54

Привет на всички

реших и аз да се регистрирам във форума, за съжаление нуждата ме накара.

На мен също ми се налага да сменям амортисьори (голф 2), затова се зачетох в темата. От публикуваното до тук съм се насочил вече към марка. И все пак един въпрос, защото ми препоръчаха и тази марка: имате ли наблюдения за Monroe. Предлагат ми ги с двегодишна гаранция при условие че си сложа и прахосъбиратели... Дали е така

Благодаря предварително

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Вто 16 май 2006 14:02

да се включа и аз в темата
днес си закупих 2 задни газови bilstein, само ,че за 3-ка... ще видим колко са добри :wink: с 2 години гаранция
иначе за монрото само лоши работи съм чувал... много ментаци, много нещо... но не мога да изразя категорично мнение, защото не съм ползвал досега френсетата

разликата между монрото и билщайна е 10 лева в повече на немските(колко са немски само те си знаят) :?

Потребителски аватар
zemon_C4455XP
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zemon_C4455XP » Вто 16 май 2006 17:49

devil_vas написа:да се включа и аз в темата
днес си закупих 2 задни газови bilstein, само ,че за 3-ка... ще видим колко са добри :wink: с 2 години гаранция
иначе за монрото само лоши работи съм чувал... много ментаци, много нещо... но не мога да изразя категорично мнение, защото не съм ползвал досега френсетата

разликата между монрото и билщайна е 10 лева в повече на немските(колко са немски само те си знаят) :?

е със сигурност си купил Билщайн да знаеш,само че от тези тедо минават покрай фирмата,щом е такава малка разликата с Монрото със сигурност не са истински,ама щом казваш че са ти дали 2 години гаранция к'во те боли,да но нямаш проблеми,сами ги проверявай от време на-време,аз като търсих амортесьори на Билщайт газови под 120лв.за бройка,не намирах,говориме за истински неща пак с гаранция със всичко :roll: :wink:

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Вто 16 май 2006 18:48

vaskoto1 написа:и като става въпрос за взаимопомощ- dj_tuhla-ти кой беше?
защото немного хора те познават за да си позволяваш да изказваш мнения за човек който почти ВСИЧКИ познават лично?

Извинявайте господа стари кучета че си позволявам да си кажа мнението. Повече няма да се намесвам като си плюете в мозъците. Не знаех че се вземате чак толкова на сериозно. И не умирам да ви познавам лично - това тук форум ли е или elmaz.com. Радвам се че не съм част от "ВСИЧКИ" и съжалявам че чак тази година научих за вашето phpBB форумче хостнато на "server" с desktop дъно ASUS та за това никой не ме познавал. Толкова виновен се чувствам че отивам да си купя 1 бира :beer

Dosy
Автомобил: Golf 6 Variant
Двигател: CAXA 2012

Мнениеот Dosy » Вто 16 май 2006 19:35

°niksi° написа:Да дам едно инфо пък всеки да си прави сметката: Cofap амортесьорите реалната цена на която се взимат от вносителя е около 35 лв. За тези пари няма кой да прави менте /особенно на тези амортесьори/. Ама пък огледайте се кой, къде и на какви цени ги дава за клуба.

ааааааа не така бат Ники-на мойта кола са такива и си ги платих на цена дистрибутор-26лв на бр mhihi
ма удържаха около месец...

Потребителски аватар
vit_autosofia
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Вто 16 май 2006 20:16

vaskoto1 написа:

и като става въпрос за взаимопомощ- dj_tuhla-ти кой беше?

dj_tuhla е пич който познавам лично и съм благодарен на господ,че го познавам.Той е ЧОВЕК с големи букви.колкото до тази тема ми се струва че спора е вече безмислен и темата се е отклонила 100%.Ако това беше футболна среща отдавна да е прекратена поради нарушение на правилата за игра.Бихте ли ми обяснили целта на този форум????Ще си помагаме и ли ще се лаем като кучета.Ушкем човека е най висшето разумно същество което има мозък и интелект за да осъществява контакт с себеподобни.
dj_tuhla наздраве бате :beer :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”