амортесьори за 2-ка
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Благодаря,че все пак някой в този форум проявява разбиране.За разлика от повечето търговци си казвам какъв е произхода на частите ми и къде са произведени.Защото целта ми е не да си продавам стоката,а да печеля доверие от страна на клиентите си.Много съжалявам че оспамихме темата на колегата
Поздрави и благодаря за разбирането. 
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
zexer написа:Направи ми впечатление обаче golfer и не се стърпях да пиша.
"Граница на търпимост"? Много нетърпелив си станал? не напротив ставам все по-търпелив
Или просто си нацелил някое друго менте като всички нас и сега се чудиш на кой да си го изкараш?аз и менте? :?
/принципно си пазарувам от Илиенци а там до този момент менте не съм виждал./mhihi
ми аз така кат гледам просто отговори на въпроса за произхора (държавата производител) на частите и от каде по-точно той ги взима. Не виждам даже каде се е хвалил за оригиналност,спомена човека че са от Италия, сега ако не му се вярва трябва да се провери пък после да плюеш пред всички.
"същевременно да обявява,че всички други продават ментета" - ми аз това нещо май го пропускам!? Каде е обявил че всички други са ментета?има опция:"виж всички мнения на потребителя"
Аиде поздрави и от мен и без нервижив и здрав !
веднъж тук водих война с една фирма за авточасти.
откривам един и същи подход в предлагането.
и тогава имаше мнения като твоето,но....
за добро или зло се оказах прав.
нямам нищо против никого.
целта на форума е взаимопомощ а не пре...и другарче.
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
golfer, да ти кажа специално от теб никаква (взаимо)помощ не съм получил, за разлика от човека, по когото плюеш без да го познаваш. На същия принцип, ако трябва да сме виртуални в преценките, то за теб тогава смятам достатъчно говори инфото около аватара
. Човека е поработил известно (не малко) време в 2-3-4 магазина на Симеон, та определено знае кое кой и от къде го внася - в това съм се уверил. Та позволи ми да му имам повече доверие, отколкото на пишман-виртуални разбирачи, че заради такива изгорях с към 200лв.
Айде някой да я заключва че стана пак форума на дата-та.

. Човека е поработил известно (не малко) време в 2-3-4 магазина на Симеон, та определено знае кое кой и от къде го внася - в това съм се уверил. Та позволи ми да му имам повече доверие, отколкото на пишман-виртуални разбирачи, че заради такива изгорях с към 200лв.
Айде някой да я заключва че стана пак форума на дата-та.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами хайде и аз след четене да понапиша малко:
Magneti marelli притежава COFAP и търговската марка:
справки:
http://www.magnetimarelli.com/history/1990.htm - вижте какво се е случило 97 и 98 година..
Cofap от своя страна произвеждат САМО в Бразилия.. а основната им дистрибуторска мрежа е в Полша.. така че не са полски....
За това от къде са дошли амортесьори ММ... да наистина може и от Италия да са, ама все ми се струва, че не са произведени там... някой случайно да знае средните цени на час работа в Италия? демек.. колко ли би струвал аморт. произведен там? съответно трансп. разходи, мита, надценка.. чудесии..
Мислите ли, че ще стъпи до клиент на по-малко от 80-90 кинта...?
нищо лично просто обобщавам..
http://www.magnetimarelli.com/company/brands.htm
справки:
http://www.magnetimarelli.com/history/1990.htm - вижте какво се е случило 97 и 98 година..
Cofap от своя страна произвеждат САМО в Бразилия.. а основната им дистрибуторска мрежа е в Полша.. така че не са полски....
За това от къде са дошли амортесьори ММ... да наистина може и от Италия да са, ама все ми се струва, че не са произведени там... някой случайно да знае средните цени на час работа в Италия? демек.. колко ли би струвал аморт. произведен там? съответно трансп. разходи, мита, надценка.. чудесии..
- vit_autosofia
- Контакти:
wili98 написа:Ами хайде и аз след четене да понапиша малко:
справки:
А какво ще кажете за прехвалените Закс и билщейн.Цената на един преден пълнител за Голф-2 в Германия от производител излиза на 97 евро,е айде някой да ми обясни как и по какъв начин е оригинален щом цената му тук е 84-86лв.
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
виждал ли си колата ми?dj_tuhla написа: golfer, ако трябва да сме виртуални в преценките, то за теб тогава смятам достатъчно говори инфото около аватара
мдам....знаеш ли къде и какво работя аз?dj_tuhla написа: Човека е поработил известно (не малко) време в 2-3-4 магазина на Симеон,
половината форумци ме познават лично.не съм толкова виртуален.dj_tuhla написа: Та позволи ми да му имам повече доверие, отколкото на пишман-виртуални разбирачи
а дали съм пишман разбирач аз не мога да кажа

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
golfer написа: половината форумци ме познават лично.не съм толкова виртуален.![]()
повече от половината!
и като става въпрос за взаимопомощ- dj_tuhla-ти кой беше?
защото немного хора те познават за да си позволяваш да изказваш мнения за човек който почти ВСИЧКИ познават лично?
на мене и не само на мене golfer е помогнал повече отколкото аз съм помагал на всички в тоя клуб!
айде малко да се чукнеме по главите а? преди да чукаме по клавиатурата...
-
rumski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Привет на всички
реших и аз да се регистрирам във форума, за съжаление нуждата ме накара.
На мен също ми се налага да сменям амортисьори (голф 2), затова се зачетох в темата. От публикуваното до тук съм се насочил вече към марка. И все пак един въпрос, защото ми препоръчаха и тази марка: имате ли наблюдения за Monroe. Предлагат ми ги с двегодишна гаранция при условие че си сложа и прахосъбиратели... Дали е така
Благодаря предварително
реших и аз да се регистрирам във форума, за съжаление нуждата ме накара.
На мен също ми се налага да сменям амортисьори (голф 2), затова се зачетох в темата. От публикуваното до тук съм се насочил вече към марка. И все пак един въпрос, защото ми препоръчаха и тази марка: имате ли наблюдения за Monroe. Предлагат ми ги с двегодишна гаранция при условие че си сложа и прахосъбиратели... Дали е така
Благодаря предварително
-
devil_vas
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
да се включа и аз в темата
днес си закупих 2 задни газови bilstein, само ,че за 3-ка... ще видим колко са добри
с 2 години гаранция
иначе за монрото само лоши работи съм чувал... много ментаци, много нещо... но не мога да изразя категорично мнение, защото не съм ползвал досега френсетата
разликата между монрото и билщайна е 10 лева в повече на немските(колко са немски само те си знаят)
днес си закупих 2 задни газови bilstein, само ,че за 3-ка... ще видим колко са добри
иначе за монрото само лоши работи съм чувал... много ментаци, много нещо... но не мога да изразя категорично мнение, защото не съм ползвал досега френсетата
разликата между монрото и билщайна е 10 лева в повече на немските(колко са немски само те си знаят)
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
devil_vas написа:да се включа и аз в темата
днес си закупих 2 задни газови bilstein, само ,че за 3-ка... ще видим колко са добрис 2 години гаранция
е със сигурност си купил Билщайн да знаеш,само че от тези тедо минават покрай фирмата,щом е такава малка разликата с Монрото със сигурност не са истински,ама щом казваш че са ти дали 2 години гаранция к'во те боли,да но нямаш проблеми,сами ги проверявай от време на-време,аз като търсих амортесьори на Билщайт газови под 120лв.за бройка,не намирах,говориме за истински неща пак с гаранция със всичко
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
vaskoto1 написа:и като става въпрос за взаимопомощ- dj_tuhla-ти кой беше?
защото немного хора те познават за да си позволяваш да изказваш мнения за човек който почти ВСИЧКИ познават лично?
Извинявайте господа стари кучета че си позволявам да си кажа мнението. Повече няма да се намесвам като си плюете в мозъците. Не знаех че се вземате чак толкова на сериозно. И не умирам да ви познавам лично - това тук форум ли е или elmaz.com. Радвам се че не съм част от "ВСИЧКИ" и съжалявам че чак тази година научих за вашето phpBB форумче хостнато на "server" с desktop дъно ASUS та за това никой не ме познавал. Толкова виновен се чувствам че отивам да си купя 1 бира

-
Dosy
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател: CAXA 2012
°niksi° написа:Да дам едно инфо пък всеки да си прави сметката: Cofap амортесьорите реалната цена на която се взимат от вносителя е около 35 лв. За тези пари няма кой да прави менте /особенно на тези амортесьори/. Ама пък огледайте се кой, къде и на какви цени ги дава за клуба.
ааааааа не така бат Ники-на мойта кола са такива и си ги платих на цена дистрибутор-26лв на бр
ма удържаха около месец...
- vit_autosofia
- Контакти:
vaskoto1 написа:
dj_tuhla е пич който познавам лично и съм благодарен на господ,че го познавам.Той е ЧОВЕК с големи букви.колкото до тази тема ми се струва че спора е вече безмислен и темата се е отклонила 100%.Ако това беше футболна среща отдавна да е прекратена поради нарушение на правилата за игра.Бихте ли ми обяснили целта на този форум????Ще си помагаме и ли ще се лаем като кучета.Ушкем човека е най висшето разумно същество което има мозък и интелект за да осъществява контакт с себеподобни.
dj_tuhla наздраве бате

dj_tuhla е пич който познавам лично и съм благодарен на господ,че го познавам.Той е ЧОВЕК с големи букви.колкото до тази тема ми се струва че спора е вече безмислен и темата се е отклонила 100%.Ако това беше футболна среща отдавна да е прекратена поради нарушение на правилата за игра.Бихте ли ми обяснили целта на този форум????Ще си помагаме и ли ще се лаем като кучета.Ушкем човека е най висшето разумно същество което има мозък и интелект за да осъществява контакт с себеподобни.
dj_tuhla наздраве бате
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”