zexer написа:Направи ми впечатление обаче golfer и не се стърпях да пиша.
"Граница на търпимост"? Много нетърпелив си станал? не напротив ставам все по-търпелив
Или просто си нацелил някое друго менте като всички нас и сега се чудиш на кой да си го изкараш?аз и менте? :?
/принципно си пазарувам от Илиенци а там до този момент менте не съм виждал./mhihi
ми аз така кат гледам просто отговори на въпроса за произхора (държавата производител) на частите и от каде по-точно той ги взима. Не виждам даже каде се е хвалил за оригиналност,спомена човека че са от Италия, сега ако не му се вярва трябва да се провери пък после да плюеш пред всички.
"същевременно да обявява,че всички други продават ментета" - ми аз това нещо май го пропускам!? Каде е обявил че всички други са ментета?има опция:"виж всички мнения на потребителя"
Аиде поздрави и от мен и без нервижив и здрав !
wili98 написа:Ами хайде и аз след четене да понапиша малко:
Magneti marelli притежава COFAP и търговската марка:
справки:
http://www.magnetimarelli.com/history/1990.htm - вижте какво се е случило 97 и 98 година..
Cofap от своя страна произвеждат САМО в Бразилия.. а основната им дистрибуторска мрежа е в Полша.. така че не са полски....
За това от къде са дошли амортесьори ММ... да наистина може и от Италия да са, ама все ми се струва, че не са произведени там... някой случайно да знае средните цени на час работа в Италия? демек.. колко ли би струвал аморт. произведен там? съответно трансп. разходи, мита, надценка.. чудесии..
Мислите ли, че ще стъпи до клиент на по-малко от 80-90 кинта...?
нищо лично просто обобщавам..
http://www.magnetimarelli.com/company/brands.htm
виждал ли си колата ми?dj_tuhla написа: golfer, ако трябва да сме виртуални в преценките, то за теб тогава смятам достатъчно говори инфото около аватара
мдам....знаеш ли къде и какво работя аз?dj_tuhla написа: Човека е поработил известно (не малко) време в 2-3-4 магазина на Симеон,
половината форумци ме познават лично.не съм толкова виртуален.dj_tuhla написа: Та позволи ми да му имам повече доверие, отколкото на пишман-виртуални разбирачи
golfer написа: половината форумци ме познават лично.не съм толкова виртуален.![]()
devil_vas написа:да се включа и аз в темата
днес си закупих 2 задни газови bilstein, само ,че за 3-ка... ще видим колко са добрис 2 години гаранция
иначе за монрото само лоши работи съм чувал... много ментаци, много нещо... но не мога да изразя категорично мнение, защото не съм ползвал досега френсетата
разликата между монрото и билщайна е 10 лева в повече на немските(колко са немски само те си знаят)
vaskoto1 написа:и като става въпрос за взаимопомощ- dj_tuhla-ти кой беше?
защото немного хора те познават за да си позволяваш да изказваш мнения за човек който почти ВСИЧКИ познават лично?
°niksi° написа:Да дам едно инфо пък всеки да си прави сметката: Cofap амортесьорите реалната цена на която се взимат от вносителя е около 35 лв. За тези пари няма кой да прави менте /особенно на тези амортесьори/. Ама пък огледайте се кой, къде и на какви цени ги дава за клуба.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: ZEDYCUS и 55 госта