След смяна на скоростната кутия не мери вярно километража
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: След смяна на скоростната кутия не мери вярно километража
Като знам къде горе-долу стои спийд-сензора,извода ми е че не може да има разлика в скоростомера от различни числа на предавки(1 до 5).Довод-ами ако изключи от скорост и е по инерция,а..какво става,някъде в ония 8 менюта на 3-ковото табло май имаше едни чисълца за километража...
- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
става въпорос за това че в момента съм с двигател ААМ на купе на МК2, с дигитално табло. В близко бъдеще ще прехвърлям ААМ-то на МК2 синхро и ми се иска да прехвърля и digifiz-а. в задачата се знае че всички дигиталки са с предавателно число 950 както и стандартните километражи на МК3. Въпроса е дали и на МК3 синхро предавателното число си остава 950, защото ако е така значи трябва само да си взема червяк за кутията от мк3 синхро...
- Nasulov
- Автомобил: 1990 Golf PB
- Двигател:
butsefal написа:става въпорос за това че в момента съм с двигател ААМ на купе на МК2, с дигитално табло. В близко бъдеще ще прехвърлям ААМ-то на МК2 синхро и ми се иска да прехвърля и digifiz-а. в задачата се знае че всички дигиталки са с предавателно число 950 както и стандартните километражи на МК3. Въпроса е дали и на МК3 синхро предавателното число си остава 950, защото ако е така значи трябва само да си взема червяк за кутията от мк3 синхро...
В този ред на мисли,digifiz-а и то ли е с жило за километрите или е с датчик?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”