Ludiq написа:mupk0 написа:Имам приятел с 19ки...няма проблем никакъв да си влезнат
Белия Голф 4?
Дам
Ludiq написа:mupk0 написа:Имам приятел с 19ки...няма проблем никакъв да си влезнат
Белия Голф 4?
houzeboy написа:Твърда возия,по-бързо ще ти се разхлопа колата,по-голям шанс за балони и криви джанти,разбити бъбреци,по-скъпи гуми и увеличен разход. Срещу едната визия... Аз лично повече от 16ки не бих сложил.
Златната среда.jollycatman написа:Колеги кажете какво е междуболтовото разстояние на Голф 4/Бора, че ме мързи да свалям капачки и да меря?
Налага ми се бърза подмяна на джантите и трябва да знам какво да търся.hitman0013 написа:абе хора как карате по тия пътища с 19ки.Аз съм сигурен че на 2рия километър и джантата ми ще е лом.Кви са и тия бъбреци дето имате.Голф с 19ка в германия да,става, но по тези пътища просто ви се чудя.ММММ не знам,не знам, такава кола как се качва на тротоар някъде????
.Пия яко бири да нямям причина да изкарвам колота, че кат покарам малко и почва да ме мушка сърцето.Първия модел голф дето носи на голям цол и J без ..................jollycatman написа:Колеги, след като по документация джантите трябва да са 6j или 6,5j има ли някакъв проблем да се сложат по широки, например 7j, 7,5j? И още един въпрос: какво всъщност представлява това ЕТ?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 87 госта