Мишка в колата
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мишка в колата
Най-вероятно
Няма кво да прави там още. Но все пак следи, да не ти е харесал голфа за жилище 
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
cecixxl написа:....
Мерси за съветите колега,но мисля,че мишока го няма вече.
Все пак можеш да облепиш колата с :

-
cecixxl
- Автомобил: VW Golf 3 Skoda Octavia
- Двигател: AGG BXE
milmar написа:cecixxl написа:....
Мерси за съветите колега,но мисля,че мишока го няма вече.
Все пак можеш да облепиш колата с :
Айде за мезе ме взе

Така е месото си е месо.
Чак да ги обеси не. До сега не съм виждал да се обеси кучето на каишката докато го разхождат. Втората идея наистина е доста по хуманна. Дано помогне.
И аз обичам котки, но доста по-малко от кучетата.
А ти как ги обичащ котките - може би препечни, с хрупкава козинка?!
elimn написа:Той колегата velinsl надъхва момчето да обеси 2 котки преди да са му изгонили мишката.По моята логика и това,което видях веднъж насело-котето си игра с мишката без да я яде,или убие и като се наигра,маусът си отиде някъде.Веднъж баща ми се прибра от риба с мишка в раницата-имало кюспе.Избяга някъде в къщи и като я хванах с паничка с целия си акъл я метнах през терасата,защото брат ми искаше да я удави.Тя се върна и се наложи да я убием.Така,че да се избегне това е по-добре да им чукне среща извън гаража с котката и по възможност далеч от гаража,щото може да го е приела вече за свой дом.
Втората е следната:Остави колата навън за пез нощта,капни и малко валериан,който ще събере кварталните котаци и все някой от тях ще прояви интерес към мишока.Така също ще спасиш двете котки от обесване.
Аз обичм котки.
Чак да ги обеси не. До сега не съм виждал да се обеси кучето на каишката докато го разхождат. Втората идея наистина е доста по хуманна. Дано помогне.

- elimn
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD 2004
velinsl написа:Така е месото си е месо.elimn написа:
А ти умнико
как обичаш приятелката си,или жената...там квото имаш? Само намазани със сметана и гарнирани с ягоди ли?- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
velinsl написа:Така е месото си е месо.
Колега, кучето е по-податливо на дресировка и можеш да го научиш да ходи на каишка.
Колко котки си видял на каишка?
Иначе по темата - за всеки случай вземи някаква отрова, смеси я със сиренце и я остави в колата някъде, може и под кората в някаква отворена кутия...
Преди 5-6 години един плъх ни беше налазил квартирата в Благоевград
След безуспешни опити на 4-ма студенти да го убият с подръчни средства (2-ма с обувки, един с лопата и един ръчкаше с точилката зад шкафа да излезе) се разходих до аптеката, където ми дадоха "МНОГО СИЛНА ОТРОВА" по думите на аптекарката... Смесих я със сиренце и тоя плъх не го видях повече... А си беше харесал тоалетното казанче и като ходиш към банята те посрещаше радушно от там
Но питай за силна отрова, а не това червено жито... То е от бай тошово време, мишките са го изучили
Бях забравих, не казвам че няма хора, които го знаят, но продават специални лепила за мишки(пиша го без грам майтап и ирония).
Имах едно такова, миналата година имах такъв проблем, но в къщи. Направи ми впечатление рисунката на кутията. Прилагам авторска снимка. Просто на един картон се слага сиренце(за предпочитане колбас де), около него се прави пръстен от лепилото и я хващаш жива(лепилото не е течно). При мен имаше ефект.
Въпреки, че си решил проблема, пиша защото някой друг може да се сблъска с него.
Имах едно такова, миналата година имах такъв проблем, но в къщи. Направи ми впечатление рисунката на кутията. Прилагам авторска снимка. Просто на един картон се слага сиренце(за предпочитане колбас де), около него се прави пръстен от лепилото и я хващаш жива(лепилото не е течно). При мен имаше ефект.
Въпреки, че си решил проблема, пиша защото някой друг може да се сблъска с него.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”