включва се зумера за маслото на сеат

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Re: включва се зумера за маслото на сеат

Мнениеот zdravko_jett » Пон 20 сеп 2010 20:45

значи на колата зумера се включваше когато загрее на 90 градуса, и мръсниците или са изкарали термостата или са го раздупчили понеже и много бавно загрява,вече допълнително ще се проверява какво му е състоянието. българина е уникален каво ли не няма да измисли и да напвави за да прецака другия и да му вземе парите нямам думи просто,предполагам че това с термостата е в БГ направено

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Съб 25 сеп 2010 6:54

колата вече е Ок и зумера не се включва

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Съб 25 сеп 2010 7:15

zdravko_jett написа:колата вече е Ок и зумера не се включва

:да: Но кажи какво направи?

Потребителски аватар
instantaccess
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот instantaccess » Съб 25 сеп 2010 14:55

zdravko_jett написа:значи на колата зумера се включваше когато загрее на 90 градуса, и мръсниците или са изкарали термостата или са го раздупчили понеже и много бавно загрява,вече допълнително ще се проверява какво му е състоянието. българина е уникален каво ли не няма да измисли и да напвави за да прецака другия и да му вземе парите нямам думи просто,предполагам че това с термостата е в БГ направено

Хм, не бъди толкова сигурен. Какви простотии и правят в Италия по автобитаците :beat_butt2
Имам познат който се занимаваше преди с коли от там и като ми е разправял как ги закрепват само да се качат на автовоза, пък после...

И все пак как оправи проблема?

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Съб 25 сеп 2010 20:13

малко по нагоре бях писал какво ще се сменя и за това не писах, ами основни биелни лагери и маслена помпа и вече няма ядове дано и за в бъдеще да няма

danaildel4ev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот danaildel4ev » Нед 26 сеп 2010 9:34

zdravko_jett написа:малко по нагоре бях писал какво ще се сменя и за това не писах, ами основни биелни лагери и маслена помпа и вече няма ядове дано и за в бъдеще да няма

колега колко пари излезе всичко частите и труда

Потребителски аватар
MITKYyY_BS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MITKYyY_BS » Вто 28 сеп 2010 23:26

Колеги аз също имам проблем със този датчик свири постоянно на ниски обороти смених маслото но пак не се оправя попитах мои приятели казаха ми че наи вероятно ще трябва да се сменят основни и биолни лагери а може би и коляновия вал така ли е наистина??

Потребителски аватар
Vento
Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
Двигател: ABS+ABF+ABV

Мнениеот Vento » Сря 29 сеп 2010 8:07

:търсачкаа има поне 10 теми за зумер на маслото.

nasko74
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nasko74 » Чет 30 сеп 2010 7:53

Имах пасат B3 1.8 бензин имаше същият проблем оказа се разбита втулка на паразитното валче за да се достигне двигателя се сваля и пръска на цяло похабих много нерви и пари,защото нямах нерви да и сложа присадка и да я препродам на някои друг беден човечец.След сглобяването се оказа,че този проблем се появи отново защото паразитният вал бе надран а аз не го смених.Аз препоръчвам третиране с така наречените полимерни присадки и каране с по плътни масла,двигателя ще изкара още много.Просто тези които са ви го продали са абсолютни изроди проклети да са.Не знам дали няма да е най удачно да подмените двигателя ако решите да го играете честни без препродажба на автомобила.

Потребителски аватар
MITKYyY_BS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MITKYyY_BS » Нед 17 окт 2010 13:52

Колеги бихте ли ми казали колко горе доло е цената на един колянов вал със основни и биолни лагери за Г3 1.4 93г.

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Нед 17 окт 2010 14:45

nasko74 написа:Имах пасат B3 1.8 бензин имаше същият проблем оказа се разбита втулка на паразитното валче за да се достигне двигателя се сваля и пръска на цяло похабих много нерви и пари,защото нямах нерви да и сложа присадка и да я препродам на някои друг беден човечец.След сглобяването се оказа,че този проблем се появи отново защото паразитният вал бе надран а аз не го смених.Аз препоръчвам третиране с така наречените полимерни присадки и каране с по плътни масла,двигателя ще изкара още много.Просто тези които са ви го продали са абсолютни изроди проклети да са.Не знам дали няма да е най удачно да подмените двигателя ако решите да го играете честни без препродажба на автомобила.

колата ще се кара още за сега е бетона,няма ядове, че са измамници измамници са по автокъщите колата е била с измъкнат термостат за да може да загрява по бавно за д аможе като е пробваш д ане се включи зумера а вече като станеш собственик

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 17 окт 2010 19:47

Па на вас тая работа не ви ли направи впечатление, че загрява бавно? :Mr Green Fun Или те ви казаха "А, няма нищо, то дребна работа, термостатче едно за смяна" :evil:

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Нед 17 окт 2010 20:06

stefan4o написа:Па на вас тая работа не ви ли направи впечатление, че загрява бавно? :Mr Green Fun Или те ви казаха "А, няма нищо, то дребна работа, термостатче едно за смяна" :evil:

каквото било било важното е че вече всичко е наред,дано и за в бъдеще няма проблеми

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”