включва се зумера за маслото на сеат
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: включва се зумера за маслото на сеат
значи на колата зумера се включваше когато загрее на 90 градуса, и мръсниците или са изкарали термостата или са го раздупчили понеже и много бавно загрява,вече допълнително ще се проверява какво му е състоянието. българина е уникален каво ли не няма да измисли и да напвави за да прецака другия и да му вземе парите нямам думи просто,предполагам че това с термостата е в БГ направено
-
- Автомобил:
- Двигател:
колата вече е Ок и зумера не се включва
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
zdravko_jett написа:колата вече е Ок и зумера не се включва

- instantaccess
- Автомобил:
- Двигател:
zdravko_jett написа:значи на колата зумера се включваше когато загрее на 90 градуса, и мръсниците или са изкарали термостата или са го раздупчили понеже и много бавно загрява,вече допълнително ще се проверява какво му е състоянието. българина е уникален каво ли не няма да измисли и да напвави за да прецака другия и да му вземе парите нямам думи просто,предполагам че това с термостата е в БГ направено
Хм, не бъди толкова сигурен. Какви простотии и правят в Италия по автобитаците

Имам познат който се занимаваше преди с коли от там и като ми е разправял как ги закрепват само да се качат на автовоза, пък после...
И все пак как оправи проблема?
-
- Автомобил:
- Двигател:
малко по нагоре бях писал какво ще се сменя и за това не писах, ами основни биелни лагери и маслена помпа и вече няма ядове дано и за в бъдеще да няма
-
- Автомобил:
- Двигател:
zdravko_jett написа:малко по нагоре бях писал какво ще се сменя и за това не писах, ами основни биелни лагери и маслена помпа и вече няма ядове дано и за в бъдеще да няма
колега колко пари излезе всичко частите и труда
- MITKYyY_BS
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги аз също имам проблем със този датчик свири постоянно на ниски обороти смених маслото но пак не се оправя попитах мои приятели казаха ми че наи вероятно ще трябва да се сменят основни и биолни лагери а може би и коляновия вал така ли е наистина??
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV

Имах пасат B3 1.8 бензин имаше същият проблем оказа се разбита втулка на паразитното валче за да се достигне двигателя се сваля и пръска на цяло похабих много нерви и пари,защото нямах нерви да и сложа присадка и да я препродам на някои друг беден човечец.След сглобяването се оказа,че този проблем се появи отново защото паразитният вал бе надран а аз не го смених.Аз препоръчвам третиране с така наречените полимерни присадки и каране с по плътни масла,двигателя ще изкара още много.Просто тези които са ви го продали са абсолютни изроди проклети да са.Не знам дали няма да е най удачно да подмените двигателя ако решите да го играете честни без препродажба на автомобила.
- MITKYyY_BS
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги бихте ли ми казали колко горе доло е цената на един колянов вал със основни и биолни лагери за Г3 1.4 93г.
-
- Автомобил:
- Двигател:
nasko74 написа:Имах пасат B3 1.8 бензин имаше същият проблем оказа се разбита втулка на паразитното валче за да се достигне двигателя се сваля и пръска на цяло похабих много нерви и пари,защото нямах нерви да и сложа присадка и да я препродам на някои друг беден човечец.След сглобяването се оказа,че този проблем се появи отново защото паразитният вал бе надран а аз не го смених.Аз препоръчвам третиране с така наречените полимерни присадки и каране с по плътни масла,двигателя ще изкара още много.Просто тези които са ви го продали са абсолютни изроди проклети да са.Не знам дали няма да е най удачно да подмените двигателя ако решите да го играете честни без препродажба на автомобила.
колата ще се кара още за сега е бетона,няма ядове, че са измамници измамници са по автокъщите колата е била с измъкнат термостат за да може да загрява по бавно за д аможе като е пробваш д ане се включи зумера а вече като станеш собственик
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Па на вас тая работа не ви ли направи впечатление, че загрява бавно?
Или те ви казаха "А, няма нищо, то дребна работа, термостатче едно за смяна" 

-
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Па на вас тая работа не ви ли направи впечатление, че загрява бавно?Или те ви казаха "А, няма нищо, то дребна работа, термостатче едно за смяна"
каквото било било важното е че вече всичко е наред,дано и за в бъдеще няма проблеми
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”