Голф3 АБС загасна и не пали

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Pavlikenski_92
Автомобил: Audi A3
Двигател: ABS 1993

Re: Голям проблем!

Мнениеот Pavlikenski_92 » Вто 14 сеп 2010 22:13

muns61 написа:Нещо си пропуснал в обясненията...

Какво не стана ясно..?Кажете и ще обясня.
Със старата бубина имаше ток на главния кабел за делкото,но майстора каза,че проблема е в бубината.Смених я с нова за 80 лева,но не е маркова оригинална на Беру ами е някаква друга марка.Със смяната запали голфа,но сега оборотите на празен ход са много ниски даже къде не е загаснал.Покарах го и нещо е спънат сякаш глъхне и не върви както преди,но не мисля че е от тази бобина.Голфа е със спортен панелен филтър на J&R и има катализатор.Чувал съм,че с този катализатор е много мудна колата и като се махне се отпушва малко повече.Утре както казах ще пътувам и се надявам да не ме остави на пътя както днес.

gti---
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф3 АБС загасна и не пали

Мнениеот gti--- » Вто 14 сеп 2010 22:53

човек първото нещо което се гледа за такъв проблем е капчка палец кабели и свещи сега е най подходящ момента ходи запали колата виж дали светка отдолу като дискоетка псоле свали капачката с палеца и ги снимай да в идиме за кво стаа въпрос щото тва ако не е спукана капачка и ли счупен палец нема кво друго да е ниски обороти с невървен и ако евентуално са здрави то най вероятно е прескочила зъб изгубила е центровка и не върви и тва е отговора и си го запиши да го знаеш за напред

Потребителски аватар
ivanbl
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Голф3 АБС загасна и не пали

Мнениеот ivanbl » Сря 15 сеп 2010 6:55

колега питах те дали може да достигаш високи обороти на място... а не отговори.... ако е запушен катализатора няма да може да форсираш до високи обороти.... и ще глъхне и буботи.... а като си сменил бобината просто е давала по хубава искра и затова сега ти пали.... не 4е на старата и е имало нещо, ти сам каза 4е е имало искра....аз наскоро си патих с катализатора и тема пуснах...:-) а катализатора е на 3 болта.... режеш ги с флекса и откачаш за проба...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”