РЕШЕНО! Вода в краката на мястото на шофиора и задното място

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
beyker_boy
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 9A
Контакти:

Re: Вода в краката на мястото на шофиора и и задното място

Мнениеот beyker_boy » Чет 27 яну 2011 17:11

Колега, ако е от радиаторчето на парното, това значи, че в краката ти ще има антифриз, а не вода. Според мен проблема ще се реши като махнеш пластмасата, която е под предното стъкло и изчистиш каналите, които водят водата към предните калници. Даже може да махнеш и подкалниците, и да зачистиш и там. От двете страни на купето има дупки, които се задръстват. Около филтера на парното се наслагва какво ли не и най накрая водата, понеже няма на къде да иде и започва да влиза в купето, като не е изключено да минава и през филтера на парното. Като го оправиш пиши

Virtual_Boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Virtual_Boy » Чет 27 яну 2011 18:47

Разбирасе че ще споделя решението на проблема, сега Красавеца е на смяна на ремък и ролка, и майстора каза като е по-хубаво времето да направя точно това, и на мен ми стана странно, ако е това радиаторче нямаше да замръзва щото е с антифриз ... явно някое уплътнение отпред на кабели или на жила ...

Virtual_Boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Virtual_Boy » Пон 31 яну 2011 13:35

Днес беше хубаво времето и разръчках, свалих кората на чистачките, и уплътнението на жилото дето се отваря капака не си беше на мястото, все пак вместо уплътнението напълних с силикон :) Да се надяваме че съм решил проблема

Virtual_Boy
Автомобил:
Двигател:

Re: РЕШЕНО! Вода в краката на мястото на шофиора и задното място

Мнениеот Virtual_Boy » Вто 08 фев 2011 21:36

Оказа се че уплътнението покрай жилото за предния капак се беше повдигнало, и всичката вода която се стича по стъклото влиза вътре, запълних с силикон, днес излях едно двулитрово шише вода върху цялото предно стъкло и няма теч, в момента съм свалил цялата изолация и се суши (Времето е с мен).

Благодаря на всички които ми помагаха в този период :)
Приятно и безаварийно шофиране колеги!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”