speed_kmg написа:На мене ми я центроваха мисля че на 10 градуса специално за гас
10 градуса е добре,явно толкова си може мотора
speed_kmg написа:На мене ми я центроваха мисля че на 10 градуса специално за гас
speed_kmg написа:ми с 10лв - 8.4 литра газ - към 80/85 км градско в София към 10/100 газ

speed_kmg написа:В извън градско е малко под 7/100 но градско се мъчи на това купе, сигорно затова дава такъв разход
speed_kmg написа:В извън градско е малко под 7/100 но градско се мъчи на това купе, сигорно затова дава такъв разход

sk. написа:Един съвет от мен,
НЕ си ръчкайте колите докато са студени!! Това се отнася основно за колите с турбокомпресори, но аз лично го прилагам и за атмосферните! Докато не мине поне 60-70 градуса не минавам над 2500 оборота в никакъв случай!
АБСОЛЮТНО вярно - за дълъг живот, загрявайте постепенно и без ръчки!
Студеният старт убива много повече, отколкото дълъг пробег.
Боже,боже.....колко мъка има на тоя свят. Газ,спорт,5/100 разход,филтри.....
emiltd написа:speed_kmg написа:ми с 10лв - 8.4 литра газ - към 80/85 км градско в София към 10/100 газ
Ми то 1.8 РП и АБС дават приблизително същия разход,а за разлика във вървене да не говорим.А аз си мислех,че 1.4 са доста икономични
Голф 3 да е тежък....

аз на бензин карам с 10лв- 60км градско а извън градско 5 литра бензин на 100км
Те по каталог й дават средно 6.5, ти се опитваш градско да изкараш, че гори толкоз, при това с тези нашите кръщавани горива, айде нема нужда. 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 59 госта