tisho_psg Имал съм лични дизелови,бензинови(без газ) и с газ,сега карам две бензинови една на газ и една само на бензин.Служебни съм карал всички възможни неща без турбо бензин...няма кой да ми даде просто.
Ако ти смърди на яйца значи колата ти не е наред,иначе не мирише на нищо

В цялата тема искам да кажа две неща
1.писнало ми е от спортисти с нафтови печки,които правят непрогледен мрак на светофарите..хем колата да върви много,хем да харчи малко и да е евтина няма..против съм всякакви изпълнения ,които надскачат бюджета на човек,в това число и някой взел се за шумахер с нафтова ракета.това последното си е мое мнение разбира се ,просто нафтовеите печки по светофарите ми доставят дискомфорт.моята кола си върви със 140 пълна с хора и багаж на газ и повече не ми трябва.просто няма за какво.крал съм всякакви бараки,наиграл съм се ,и съм видял за себе си че няма смисъл нито да храня катаджии,нито да рискувам нечии живот,нито да си троша колата,нито да пълня джоба на валентин златев.карал си нормално,кефа си се на пътя,слушам си готина музика и те това е .
2.другото ,което искам да кажа е че от нафта пари не се пестят,поне с тези цени на горивата сега.като почнете с тубите наливайте си ги после запушиха се дюзите....нафта от туби се налива на дизел от преди 20 години,където ще върви и с крем карамел сигурно.
до колегите,които се чудят дизел или бензин...пари няма да спестите,така че качете се покарайте ,и вижте дали ви харесва.