Относно Volkswagen Jetta GLI 2.0 Turbo FSI DSG
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Относно Volkswagen Jetta GLI 2.0 Turbo FSI DSG
Точно така американския пазар изисква по-евтини продукти, конкретно при автомобилите.
- kiro rachnata
- Автомобил: vw
- Двигател: бензинов
Хич даже не съм се преебал защото съм запознат със heco in mexiko и точно такава jetta търсих 1,5 година само ме е яд че не е GLi,просто исках да видя какви глупости ще напишеш.За таблото не съм забелязъл да е по твърдо освен че на уредите има малко повече инфо за автомобила,климатроника лично мен не ме кефи защото вкарва много влага в купето и това е причината да несъм го монтирал 6 пъти досега лично а не проблема със оста на клапата за външен въздух,музиката Clarion не смятам че отстъпва по-качество освен че FM тунера търси през нечетно число което може да се промени,багажника се отваря от шоф.врата и дистанционното,сеифти пакет за деца,курсконтрол(темпомат) и други екстри!
Купи си един десняк MK4 R32 от англйско 4-ри врати (нали искаш голяма), връткаш му дирекцията за почти без пари (части колко искаш) и си караш истинска кола.
Първо ще си уникален поне в България, второ двигателя можеш да го понапомпиш прилично добре
. Няма да се занимаваш с воланчета, бронички, дръжки, педали, духалки, окачване, джанти, спирачки, салон.... а направо преминаваш към силовия туниг
.
Накрая колата с тунига и обръщането, сигурно няма да дадеш толкова колкото струва тая Хамериканска Джета и ще караш по-истинско VW
Първо ще си уникален поне в България, второ двигателя можеш да го понапомпиш прилично добре

Накрая колата с тунига и обръщането, сигурно няма да дадеш толкова колкото струва тая Хамериканска Джета и ще караш по-истинско VW

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
kiro rachnata написа:климатроника лично мен не ме кефи защото вкарва много влага в купето

- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Rabbit_TDI написа:kiro rachnata написа:климатроника лично мен не ме кефи защото вкарва много влага в купето
![]()
![]()
![]()
гроздето е кисело

- kiro rachnata
- Автомобил: vw
- Двигател: бензинов
Явно човек не може да има собственно мнение,трябва да е със тълпата! Извинявам се на автора че оплесках темата.
Последна промяна от kiro rachnata на Чет 16 фев 2012 21:59, променено общо 2 пъти.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Какви пари дехидрататори те гонят
- Не съм виждал нищо такова ,а карам трета кола с климатроник и за нищо не бих си взел вече с климатик.Какви влаги те гонят незнам
.Както и да е - темата е за друго.

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Излишно е да се хабиш да обясняваш 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”