и да съчиняваш си за мен
тея разходи някъде другаде
още повече Ст.Загора дето през 10м е светофар

parno написа:колко ти дават VOLKSWAGEN инжинерите разход на бензин градско по книжка?
и да съчиняваш си за мен
тея разходи някъде другаде
още повече Ст.Загора дето през 10м е светофар

parno написа:никой не казва че е нормално да гори 18![]()
но при разход 9.0 градско при чисто нов автомобил в оптимални условия ме съмнява да гориш 12твоята е бая далеч от нова
това казвам![]()
а едно венто на 17 години с разход 9.1 по каталог е съвсем нормално да гори 14-15 газ![]()
1.8 мотор е тва не се излагайте с тея "10-11 газ ама аз я ръчкам на студено"

Hristo Dimov написа:Към колегата stefan4o - във форума може и да сме 5 с такъв мотор, дето гори по 20/100, но има и много други дето са с ААМ и ABS и също реват от висок разход... Прав си, че дифузьора е смотан и това, което си направил на твоята кола е правилно...Но при мен, а и при повечето колеги дето съм говорил с тях, не искат да се лишават изцяло и от другия вид гориво - бензина...За това и не стесняват отвора на дифузьора...
Иначе мой колега и началник, пробва на пасат В5 1998г. с мотор 1.6 със пластмасовите колектори, та правиха му 5-6бр. дифузьори на стругар, докато го накарат да върви добре на метан... ама всяко ходене при стругаря е поне 10 лв.

kr1sh0 написа:1,8 моно- 11,5-12,5 в груби задръствания в София, ръчкам си я активно.
dushanov написа:kr1sh0 написа:1,8 моно- 11,5-12,5 в груби задръствания в София, ръчкам си я активно.
Колега, не че нещо ама...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: scirocco16v и 117 госта