ок сори,утре сутринта като я пална ще видя дали пуши и какъв цвят е.а що се однася до маслото трябва да го сменя и тогава да го засеча,щото преди година го смених,ама малко след това 6 месеца не беше карана,а сега някаде от април,от както я карам съм долял някаде към 3 литра,а и друго нещо спомням си,че като патувах до морето като се вурнах и проверих маслото беше на върха на пръчката,а и друго нещо се сетих да ти кажа може да ти е полезно като инфо.като спускам по стръмно на четвърта скорост без да давам газ запушва постоянно,а после като почна да давам газ на равно спира.също така като я запаля покрай колата мереши на бензин,ама мисля,4е мерише пове4е от нормалното(не,4е знам колко е нормално,ама така мисля)°niksi° написа:pironski написа:ама в крайна сметка какво да правя?
Ти или не четеш или не искаш сам да си помогнеш.
Айде още веднъж да попитам.Опитай се да разбереш колко масло харчи /от смяна до смяна колко доливаш/.
Загледай сутрин като запалиш какво се получава, дали пуши и какъв цвят е пушека, ако е син - тогава е масло, ако е друг цвят търси проблема в горивната смес.
Какъв ти е разхода на колата.
Г2 1.8ГТИ над 5000 оборота пуши
- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Re: мерси на всички
- Pironski
- Контакти:
а разхода в гарада ми е 9-10°niksi° написа:pironski написа:ама в крайна сметка какво да правя?
Айде още веднъж да попитам.Опитай се да разбереш колко масло харчи /от смяна до смяна колко доливаш/.
Загледай сутрин като запалиш какво се получава, дали пуши и какъв цвят е пушека, ако е син - тогава е масло, ако е друг цвят търси проблема в горивната смес.
- Pironski
- Контакти:
НЕ пуши!!! излиза само пара.pironski написа:°niksi° написа:pironski написа:ама в крайна сметка какво да правя?
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
сега някаде от април,от както я карам съм долял някаде към 3 литра,а и друго нещо спомням си,че като патувах до морето като се вурнах и проверих маслото беше на върха на пръчката
Това 3 литра бензин ли е или масло

- Nikodim_vw
- Автомобил:
- Двигател:
Айдеееее pironski при мен за ремонт

- Pironski
- Контакти:
Nikodim_vw написа:Айдеееее pironski при мен за ремонт
![]()

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
Абе 5000 оборота са си много!! и за ГТИ, аз една ланча 103kW дадох газ докрай на 2 дигна 100-110км/час (бях вклюил на ГАЗ) и .... изтропа двигателчето, все едно му паднаха гарнетата и светна лампата за маслото, дигнах да вида и .... колегата бе я оставил с масло малко под мин. но така е при служебните коли които се карат от повече хора.
Там беше се пре.б.ла маслената помпа и коляновия вал и лагерите основните и това мина за 1400 лева.
Аз съм патил и вече не форсирам даже и служебните,
преди да загреят хубаво 
Там беше се пре.б.ла маслената помпа и коляновия вал и лагерите основните и това мина за 1400 лева.
Аз съм патил и вече не форсирам даже и служебните,

- Nikodim_vw
- Автомобил:
- Двигател:
ти ли си големия разбира4karacha написа:ама много КАИШИ има тука брато даже и такива дето не са видели що е отворен двигател ите дават мнения![]()
![]()
намери си добьр маистор и не ги слушаи щото ще те накарат и да смениш предната броня за да не пуши
![]()
![]()
![]()

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”