Дайте мнение за Golf 4 1.6sr

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Re: Дайте мнение за Golf 4 1.6sr

Мнениеот hooligan_sk » Чет 05 апр 2012 22:04

Djigstar написа:Благодаря. В събота ще се прави вторият оглед и тогава ще се реши всичко. За тези пари не очаквам чудеса. Просто искам кола, която да се кара и да не ме изоставя по пътищата. За обслужването съм предвидил около 500лв. - дано да стигнат. За инжекциона може да се наложи да посъбера пари преди да го сложа. И това е ако се стигне до тази купуването на тази кола.
А за това , че питам - интересувам се все пак тези пари не съм ги намерил на улицата, а и характерът ми е такъв - като отида на зъболекар първо 30мин. ми се обяснява какво ще се прави - после 10 мин. се прави.
Благодаря за мненията. Ако се сдобия с колата ще ви уведомя. Лек ден :)

П.С мисля, че тези коли си заслужават парите - ако някой може да предложи нещо по-добро да каже :)

Няма кола която няма да те изостави на пътя. Има такива които го правят много рядко - Сивик, предпоследната Корола... ФВ не е една от тях обаче :да:

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Чет 05 апр 2012 22:07

Автоасистънса е 30 лв на година. Кво като те остави, нали ще те приберат после :) Поне като ще те оставя, да е такава дето да ти харесва.

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Чет 05 апр 2012 22:12

joromnt написа:Автоасистънса е 30 лв на година. Кво като те остави, нали ще те приберат после :) Поне като ще те оставя, да е такава дето да ти харесва.

Естествено!!! Като надеждност модела е "средна работа". Има по-корави коли, има и доста по-кекави. Най-важното за мен е колата да те радва като се качиш :да: Аз лично си нося едно въже по навик, все пак България е 500км на 300км, все ще се намери кой да те дръпне. :lol: До сега за 50 000км само съм дърпал с него бтв :beer

WasteLand_TD
Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WasteLand_TD » Пет 06 апр 2012 9:01

Djigstar написа:Здравейте !
От много време търся кола. Познати ме свързаха с човек, от когото са купували коли на тънки цени и уж били доволни.Колата е голф 4 1.6Sr 1999г. с фаровете , които са с лупи. На 170 000км. По колата няма ръжда гледана е на канал. Има една уловка ляв калник е намачкан. Личи си, че ударът не е бил сериозен. Цената е 4100лв. Като в цената влиза оправянето на калника. Колата е нов внос от Италия. И други познати са купували ударени коли от същият продавач и казаха, че си ги изпипвал - не си личало нищо. Колата си върви - както беше с два пръста прах запали. Казаха, че мога да я карам, но аз реших да я пробвам, чак след като излезе от майстора.
Какви мнения може да ми дадете за тази кола?
Заслужава ли си като кола-цена в момента.
Колата нямаше кора под двигателя - имаше само най-отпред, но основната част нямаше кора. Трябва ли да има кора под целия двигател заводски?
Благодаря

Колега , имаш ЛС

Djigstar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Djigstar » Пет 06 апр 2012 10:12

Вторият оглед ще покаже дали е това колата или ще се търси друга. Е дано не ме изоставя - каквото е писано това ще стане :)

daru
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daru » Пет 06 апр 2012 10:53

Здравейте и от мен,
тази кола я карам от 2007. Това което сменил до сега е съединител и ел.машинката за шофьорското стъкло и естествено маслото както си трябва.Колата си дава нормален разход на гориво.Оказа се много здрава кола. Това което изчетах този форум за скоростната кутия, (да не дърпам дявола за опашката)въобще не съм го усетил като проблем. Изминал съм около 90 хил.км.
Аз съм доволен от тази кола.

Djigstar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Djigstar » Пон 09 апр 2012 13:43

Здравейте. Взех голф-а. 4500лв. като в цената влиза едногодишна застраховка,закарването до КАТ и регистрацията. В събота я карах втори път - хареса ми. По колата всичко уж си работеше ел. пакета, климатика, спирачките не даваха да ги пипна съвсем отгоре спираха. Имате ли добри предложения за обслужване на колата в района на Велико Търново?
Ако котка не ми мине път мисля да слагам газов инжекцион - пак някакви добри предложения?
Айде лек ден и ви благодаря много.

kibo_tom_8440
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB -2 0 4motion

Мнениеот kibo_tom_8440 » Вто 10 апр 2012 14:37

При Вальо, автомобилен състезател има сервизче западно от Деню Георгиев, пътя за ножарската фабрика срещу Колев-KIA. Има една автокъща, до нея е сервизчето. Ще ти каже какви болки има и как ще я излекува. Взема евтино!!!!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”