ДЗИ - 7500 застрахователна оценка - 420лв. като покрива и пожар+природни бедствия. Г4 1999год. 700лв и на мен ми се виждат доста.
Относно допълнителната аларама и за мен е безсмислено. Оригиналната аларма на вагена е повече от добра. Тъй като джамбазите крадът колите с лаптоп под ръка и си обучават "ключа", най добрата защита е с блокиране на достъпа до ОБД-то.
Методи много.
Поздрави.

Фабрична аларма на Голф 4 и каско
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Re: Фабрична аларма на Голф 4 и каско
Сега погледнах моята и явно съм бил в грешка, не е 700, а 548лв. Явно съм се объркал доста 

-
- Автомобил:
- Двигател:
И на мен Армеец се опитаха да ми направят проблем за оригиналната аларма.
Аз дадох ключа на пича който ми каза, че трябва да си сложа друга аларма.
Заключи ме вътре, аз си седях и си мърдах вътре. Обемните датчици отчетоха движение и алармата тръгна.
После пича се обади на шефа си : " Шефе тука има един голф с обемни датчици и алармата работи, какво да правим?"
Шефа: " Ами признавайте я .
И до там, не бих си дал колата на някой кълцар да ми изпореже кабелите и да ми сложи Китайска аларма за 100лв. те са само за мъгла тези.
Аз дадох ключа на пича който ми каза, че трябва да си сложа друга аларма.
Заключи ме вътре, аз си седях и си мърдах вътре. Обемните датчици отчетоха движение и алармата тръгна.
После пича се обади на шефа си : " Шефе тука има един голф с обемни датчици и алармата работи, какво да правим?"
Шефа: " Ами признавайте я .
И до там, не бих си дал колата на някой кълцар да ми изпореже кабелите и да ми сложи Китайска аларма за 100лв. те са само за мъгла тези.
- LiRiX
- Автомобил: SEAT LEON
- Двигател: AUS 2001
Доста оффтопик стана, но да вметна един лъч светлина за цените на застраховка автокаско.
Аз лично тази година си закупих полицата през интернет брокер.
Излезе ми 45 лева по-евтино, а полицата ми дойде до вкъщи чрез куриер с наложен платеж.
Клауза пълно автокаско, застрахователна сума 6200, при щета експертна оценка. Цена в офис с 2% данък и ддс 430 лева (вкл. 5% остъпка плащане кеш) а цената през интернет 385.02 лева
Служителката, която ме обслужи беше много любезна и ми обясни всички от до. Просто след като получиш полицата отиваш да тия снимат в Армеец(там застраховах)за 2-3 минути, показваш всички ключове и гас, не висиш половин час в офиса им и да се циганиш за смешните им отстъпки.
п.п. и аз съм с фабрична аларма и не са ми правили проблеми, че нямам аларма.
Аз лично тази година си закупих полицата през интернет брокер.
Излезе ми 45 лева по-евтино, а полицата ми дойде до вкъщи чрез куриер с наложен платеж.
Клауза пълно автокаско, застрахователна сума 6200, при щета експертна оценка. Цена в офис с 2% данък и ддс 430 лева (вкл. 5% остъпка плащане кеш) а цената през интернет 385.02 лева

Служителката, която ме обслужи беше много любезна и ми обясни всички от до. Просто след като получиш полицата отиваш да тия снимат в Армеец(там застраховах)за 2-3 минути, показваш всички ключове и гас, не висиш половин час в офиса им и да се циганиш за смешните им отстъпки.
п.п. и аз съм с фабрична аларма и не са ми правили проблеми, че нямам аларма.
- niki1_j
- Автомобил: Golf MK IV
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Е да де ама ... доверен сервиз? Не ми се зсанимава аз да се разправям с пари. КОга стигат, кога не 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”