Такаам днеска направих някои замервания и резултатите не са добри. На загасен двигател отчита 0.25, махнах първо бушона на музиката и сами можете да се досетите... консумацията стана 0.05, тъкмо се зарадвах че поне локализирах проблема преди да направя още един опит. С вързан мултицет дадох колата на контакт отчете там 6-7 ампера пусна се музика ала бала и върнах контакт в положение ОФФ и тук беше шока ми

консумация 0.88-0.85 и дори след 3-4 минути не пада консумацията. Махам бушона на музиката и отива съответно на 0.58-0.60

и седи така. Съотвеното вратата на колата е отворена, но всички плафони са загасени ръчно, махам бушона на осветлението и консумацията пада на 0.20, продължих с махането на бушона на централното, но нищо консумацията си остана 0.20. Върнах си всички бушони на място и консумацията пак отиде на 0.80-0.88. След това махам мултицета за да разваля веригата и го закачам след 10-15 сек. пак при което консумацията си отива пак на 0.25.
Защо е тази разлика, май не е нормална ? Кажете вие ? А и каква би трябвало да е максималната консумация на загасена кола ?
п.с плафона в багажника по принцип не работи и е откачен от буксата. Имам проблеми с микроключетата по всички врати, за това съм си огасил плафоните ръчно.