GOLF 4 1.6 AKL много гъст бял пушек
- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
Re: GOLF 4 1.6 AKL много гъст бял пушек
Направих го.сложих старите си свещи на друга кола(която се кара всеки ден)и след 2-3 дни каране свещите са с керемидов цвят.което значи че кабелите са пълен ташак.ако бях послушал майсторите и бях сменил гарнитура на главата и шлайфане щях да се гръмна.
- grozmaistor
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: 1.6SR AKL
И аз имах същия проблем. Но при мен директно мина на 3 цилиндъра и беше ясно че са свещи. Усещаше се добре че има неизгоряло гориво отзад!!!
Свещите смених, но не се оправи. Оправи се след като смених кабела на 3-та свещ. Оригиналните кабели явно повече от 12-13 години не издържат ;-).
Сложих същите свещи от които съм изключително доволен(над 80 000км): BERU за АКЛ бензиновият вариант с трите електрода които са. Цената им в Ауто+ е 9лв и нещо.
Свещите смених, но не се оправи. Оправи се след като смених кабела на 3-та свещ. Оригиналните кабели явно повече от 12-13 години не издържат ;-).
Сложих същите свещи от които съм изключително доволен(над 80 000км): BERU за АКЛ бензиновият вариант с трите електрода които са. Цената им в Ауто+ е 9лв и нещо.
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
Значи цялата работа идва от кабелите!!!!!!!!
Извод: Прекъснати кабели - бял пушек.
Извод: Прекъснати кабели - бял пушек.

- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
Да а ако бях послушал знаещите майстори в един сервиз шлаиф глава.не вярвах че кабели и свещи може да създадът такъв симптом.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”