MarinKK написа:Колеги здравейте. Искам да попитам хората които имат или са имали Голф 3 ГТИ 2.0 115 8v, какъв разход на газ ви дава градско автомобила ?! Моята е с обикновена газова и много гори. На Дълго мога да мина 100 км с 8 литра газ някъде, при условие че не я настъпвам повече от 80 КМ. Но градско се изумявам че с 20 лева Газ минавам не повече от 85-90 КМ. А това са 17 литра газ все пак. Има ли начин да се коригира това ? Знам че с газов инжекцион колата би горяла доста по малко, но все пак нямам 1000 лева. Само заради този разход бил махнал автомобила, а хвърлих толкова пари за да я оправя.![]()
![]()
Благодаря ви предварително Колеги !
my heart iS iCe написа:В Благоевград, кв. Струмско за Голф 3 1.6 абу ми искаха 100 лева със гумичките! Това преди 3 месеца! Предполагам, в София, ще е по-скъпичко, около 120 лева.
stefan_doc написа:Предполагам за въпроса на de6ko, иначе въпросът на vucata e риторичен, а отговорът - около хилядарка...
stefan_doc написа: Иначе смяна на гумички със сваляне на главата - 200 -250 лева, а през свещите /ако е възможно за тоя мотор/ е 90-120 лева.
kris11 написа: Ама кораба е 17043 килца празен.
vucata написа:Добре де колко е смяната на гумичките, напасване на клапаните плюс шлайфа на главата, гарнитури и всички там нужни неща.....колко ще излезе та го мислим толкова
MarinKK написа:Караш докато умре, 20 годишна кола за има няма 2000 лева да я мисля ? Като се замисля ако вземеш да правиш всичко по 20 годишна кола, че то всичко е за смяна бре![]()
![]()
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта