Голф 3 1.6 АФТ прекъсва при рязко подаване на газ

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
НарКол
Автомобил: Polo Classic
Двигател: AFT

Re: Голф 3 1.6 АФТ прекъсва при рязко подаване на газ

Мнениеот НарКол » Пон 01 юли 2013 9:20

w3sky написа:на мен ми е спукан маркуча за маслените пари ???? да дава толкова голямо влияние ?

И моя е спукан, но съм го закърпил с някакви импровизации. А ето какво е направил колегата muns61, мисля да го пробвам някой ден. :cool

Bai Sando, благодаря за напътствията. :th_up

Потребителски аватар
teosz
Автомобил: VW Golf IV Variant
Двигател: 1.9 TDI-ATD

Мнениеот teosz » Пон 01 юли 2013 17:01

Днеска ходих на сервиз и понеже нямам толкова лев в момента колкото ми трябва успях само да закърпя ситуацията, но при 1-ва възможност ще сменя всичко което днес се оказа че е за смяна.За сега само смених запалителните кабели, вземах на BERU 140лв и 10 за смяната. Капачката и палеца също са за смяна.Мисля всичко да е на BERU.Само не знам свещите как са понеже нямам наблюдения никакви върху точно тази марка.Колебая се дали БЕРУ или БОШ. Капачката и палеца също ще ги взема на BERU.
Като сложих новите кабели и заспа :th_up Почнаха да се събуждат и останалите заспали кончета.След като сменя всичко се надявам и разхода поне малко да ми падне, че ми идва малко нагорнище, ама още не ми се слага и ГИ, а и пари нямам за него :mhihi

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пон 01 юли 2013 20:16

Много силно те съветвам да си вземеш нови свещи, дори и най-евтините.
Ако със старите кабели е имало искрене по порцелана на свещите и вече ако по тях има пукнатини рискуваш да си развалиш новите кабели. Мисля, че на беру най-евтините свещи бяха по 7 лв/бр.
Ако няма пари за капачка и палец, поне ги свали и им тръкни малко електродите с пила/шкурка, като после почистиш капачката от прах и други нечистотии.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”