Голф 2 1.3 карбуратор- гадното виене..
- Milen Mitkov
- Автомобил: VW GOLF II
- Двигател: 1.3 1987
Re: Голф 2 1.3 карбуратор- гадното виене..
аз вече му свикнах.. ама ми се ще сичко да е ток и жица,качваш се и караш с удоволствие без излишни шумове..
- Milen Mitkov
Честито.. Тая сутрин рекох да отвора да вида как е антифриза че довечера му се налага да спи на вън и да не замръзне, когато погледнах ами то няма антифриз в казанчето долях към литър и половина вода. Качих се навъртях около 15,20 км (стабилно каране) гледам водата не мърда сега като тръгнах до магазина пак погледнах водата си е там, на връщане като го вкарах в гаража слизам и гледам (при изключен мотор) някаде от ляво тече изтече около половин литър и спря. На какво се дължи това? Като имаме предвит че тече когато си реши,може и до магазина да ида и да протече може и 100км да мина и да няма никаква загуба на вода
.. Казаха ми тук че може да има връзка с парното. давайте съвети от какво може да е? Благодаря предварително!

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Е толкова ли е трудно да видиш откъде тече и да отстраниш теча? Сигурно водната помпа е заминала...
- Milen Mitkov
Водната помпа е чисто нова на няма и 3 месеца и си мисля че ако е от нея най-малкото ще тече постоянно.. Колкото до теча не мога да разбера от къде идва залегах, въргалях се и се вижда само че около водната помпа е сухо малко над нея е мокро, не мога да кажа със сигурност от къде е щото не тече постоянно.. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”