кабелите за свещите - яко ментаци

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Сря 14 мар 2007 13:05

Доста пари за малко километри значи.Аз винаги съм имал особено мнение за тях и за това винаги съм ги избягвал и исках да чуя мнение от някой който ги е ползвал

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 14 мар 2007 14:33

joker написа:
reinhard написа:Аз се чудя на тая фирма какво чака а не си наеме детективи да открият откъде идват ментаците дето компрометират фирмата до такава степен,че вече за каквото ида кажеш че е BOSCH веднага подскачаш,че най-вероятно е ментак!

joker, фабриката на БОШ си е в Турция :!: Официалния им завод! Е, вероятно един от официалните, де!
И свещите БОШ, които купуваме със игурност са оригинални всичките. Има само една малка разлика в цялата история: имат 4 степени на качество! Най-добрите, тези, които са издържали тестовете са маркирани с черен пръстен на керамичната изолация, а най-некачествените- с червен! Сега... нека оставим на страна въпроса за контрола на качеството в съседната ни страна! И в нашта фирма има 3 отдела+една лаборатория дето следят за качество, ама...
Та за ментетата на БОШ забравете най-сетне! Никой няма да ментосва свещ, дето се продава за 60-70 евроцента в магазина на централния портал на завода им.

Потребителски аватар
kav4o
Автомобил: VW Golf MK2
Двигател: ABF 1988

Мнениеот kav4o » Чет 15 мар 2007 0:24

Bozmara написа:Вземи си Тесла-чешки са май.Около 50 лв. са и нямат ментаци.Нямат грешка.

Тука гледах TESLA за пасат бяха на 25 лева....
Преди 3-4 месеца един авер сложи на пл-а пак тесла силиконови 8мм и е доволен :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”