Birdie написа:E то само голфовете пукат гуми, другите коли никога не го правят.......![]()
![]()
![]()
Значи, колега, сори за проблемите, ама, наистина са си бели кахъри тия неща, както напълно удачно е написал един колега на предните страници.......
А между другото с тая тема рано сутринта се запознах чрез линк към нея в един друг, НЕавтомобилен форум, където аз защитавам марката Фолксваген, и ми я бяха пуснали явно специално за да му поздравят с добро утро......
- това ме изкефиако си мислиш само голфовете пукат гуми тука вече си прав продай го и си земи опел те не пукат гуми според техните притежатели
koziak написа::shock Мани мани егати проблемите,колата била скапана че се набил в дупка и я строшил.
Тогава и аз да се оплача от мойта,от време на време пък ми се налага да и сипвам бензин,и това си разход.
koziak написа::shock Мани мани егати проблемите,колата била скапана че се набил в дупка и я строшил.
Тогава и аз да се оплача от мойта,от време на време пък ми се налага да и сипвам бензин,и това си разход.
koziak написа:Няма такова нещо!Просто трябва да си много наивен да мислиш,че колата се купува един път и край с разходите!
Щом си купуваме коли трябва да си правим сметката и да предвиждаме и непредвидените разходи,защото тях винаги ги има.
Който не му се дават пари за поддръжка да не си купува автомобил,а колело.А не да се оплаква,колко скапана му била колата,понеже спукал гума и му свършил бензина.
koziak написа:Няма такова нещо!Просто трябва да си много наивен да мислиш,че колата се купува един път и край с разходите!
Щом си купуваме коли трябва да си правим сметката и да предвиждаме и непредвидените разходи,защото тях винаги ги има.
Който не му се дават пари за поддръжка да не си купува автомобил,а колело.А не да се оплаква,колко скапана му била колата,понеже спукал гума и му свършил бензина.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 96 госта