Бордови компютър на Голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Съб 21 апр 2007 1:26

100-150лв + обучаване табло и ключове.

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Съб 21 апр 2007 9:26

Vladko написа:100-150лв + обучаване табло и ключове.

Би ли разяснил за какви ключове става на въпрос........и колко пари е обучаване и тези ключове........горе долу???

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Вто 24 апр 2007 13:23

Ключовете на колата!Трябва да се преубучат щом смениш таблото защото иначе няма да запали!Таблото също трябва да се обучи към моторниа компютър!
За цена-различни майстори,различни цени.
П.С. Ако искаш може към края на месеца да я погледнем информативно(за без пари) да видим какво може да се направи.

Потребителски аватар
angel_georgiev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

РЕ:

Мнениеот angel_georgiev » Вто 24 апр 2007 15:22

Stivi написа:
gomez написа:Би ли ми обяснил какво е темпомат?!!

Ами това е едно устройство което се слага в колата и се връзва за компа /ама не борд.комп/ а този дето го имат всички по-нови TDi-та/ и с него може да зададеш каква постоянна скорост да потдържа без ти да натискаш газта независимо от наклона. Също така има опция да си я променяш нагоре или надолу от управлението на лоста за мигачите/който също се сменя/ ако не е с такава функция !

Би ли ми казал колко ще струва монтирането на такъв темпомат?

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Чет 21 юни 2007 10:49

Vladko написа:Волана ти има отдолу едно лостче за регулиране-натискаш го надолу и издърпваш волана напред и надолу и го застопоряваш.Махаш внимателно декоративната пластмаска която стои над волана пред долната част на таблото(тя се маха с леко дърпане).Отдолу виждаш 2 винтчета Т20 развиваш ги и леко подръпваш таблото от лявата му страна-бъркаш отзад и откопчаваш внимателно едната букса(тя има механизам който я вади-прибира)след това таблото ще може да се извади още напред и откопчаваш и другата букса по същия начин.След това вадиш таблото и върху горния му ръб има хартиена лепенка с номер примерно 1J0 919 800 B напиши го тук и 100% ще ти кажа дали имаш в таблото борд комп.Сглобяването е по обратния начин-жалко че нямам снимки на процедурата.Успех

здрасти,отдавна не съм писал...........та сложих табло от приятел и се оказа че ми работи джойстика и всичко останало ама не пали както ми беше казал............номера на мойто табло е 1 J0919 881 D MMO............та явно няма Борд комп.........неговото табло е с номер 1 J0919 880 D MMO..................та разликата е само в едната цифра!!!!!!!Имам друг въпрос сега ....Става ли табло от Пасат 4 на моя голф???!!!!

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 21 юни 2007 13:30

не пали защото имобилайзера е в таблото.
мисля че бих могъл да ти я запаля ако всичко друго баца... :wink:

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Чет 21 юни 2007 13:41

vaskoto1 написа:не пали защото имобилайзера е в таблото.
мисля че бих могъл да ти я запаля ако всичко друго баца... :wink:

Да не даваш показания в некое РПУ после mhihi

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Чет 21 юни 2007 13:58

gomez написа:
Vladko написа:Волана ти има отдолу едно лостче за регулиране-натискаш го надолу и издърпваш волана напред и надолу и го застопоряваш.Махаш внимателно декоративната пластмаска която стои над волана пред долната част на таблото(тя се маха с леко дърпане).Отдолу виждаш 2 винтчета Т20 развиваш ги и леко подръпваш таблото от лявата му страна-бъркаш отзад и откопчаваш внимателно едната букса(тя има механизам който я вади-прибира)след това таблото ще може да се извади още напред и откопчаваш и другата букса по същия начин.След това вадиш таблото и върху горния му ръб има хартиена лепенка с номер примерно 1J0 919 800 B напиши го тук и 100% ще ти кажа дали имаш в таблото борд комп.Сглобяването е по обратния начин-жалко че нямам снимки на процедурата.Успех

здрасти,отдавна не съм писал...........та сложих табло от приятел и се оказа че ми работи джойстика и всичко останало ама не пали както ми беше казал............номера на мойто табло е 1 J0919 881 D MMO............та явно няма Борд комп.........неговото табло е с номер 1 J0919 880 D MMO..................та разликата е само в едната цифра!!!!!!!Имам друг въпрос сега ....Става ли табло от Пасат 4 на моя голф???!!!!
Да може само трябва да гледаш да е Мотометър и да има борд или ФИС но въпреки всичко не го купувай без да го пробваш!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”