Плашещо ли е това?
В Европа когато колата е заминала я продават на безценица. Обаче когато е на мн малко километри, дори на години да е стара и искат мн пари. Зареди мобиле.де и задай за голф дизел до 100 000 км и виж цени. За цената която искат, като приспаднеш разходите и печалбата, според теб тази кола за колко е купена?
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
То май стана че ти нас убеждаваш в нещо - като толкоз си се навил иди и взимай, ама не мож ме убеди че някой австриец ще си купи нафта да я кара само 100к км - хората си правят сметката. Кой ще се набута с доста по-скъпия (и не толкова вървящ) дизел като чисто нов, ако не си е сметнал че ще ги избие от цена на горивото.
- Ico74
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ще ви дам един пример за сервизните книжки защото все ощеима хора които вярват в тях.преди няколко години ходих в австрия за кола с едни нашенски джамбази и станах свидетел как сърбина на салона изкара една кутия със празни сервизни книжки и нашите хора ги попълниха дружно а тои ги подпечата със сервизния печат срещу скромнзаплащане и от тогава като чуя за с.книжка и ми се повдига .спрете да вярвате на тия глупости и тука във всеки сервиз могат да ти направят сервизна книжка за автомобила и кат тръгнеш да я продаваш да я изкараш наи потдържаната кола и наи малко карана
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ico74 написа:ще ви дам един пример за сервизните книжки защото все ощеима хора които вярват в тях.преди няколко години ходих в австрия за кола с едни нашенски джамбази и станах свидетел как сърбина на салона изкара една кутия със празни сервизни книжки и нашите хора ги попълниха дружно а тои ги подпечата със сервизния печат срещу скромнзаплащане и от тогава като чуя за с.книжка и ми се повдига .спрете да вярвате на тия глупости и тука във всеки сервиз могат да ти направят сервизна книжка за автомобила и кат тръгнеш да я продаваш да я изкараш наи потдържаната кола и наи малко карана
Иди го направи това в швейцария, или ми намери такава сервизна книжка оттам преправяна или правена нова, или пък ми върни километраж докато колата е още в държавата. Да става и там срещу 1 до 3 години затвор...
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
L&R написа:pipo написа:....
Така излеждат и на 220 хилядина 100 трябва да е като нова.
Ако е карана в държавата в която е била.. и по точно ако е изминала градско тези километри особенно зимата.... на луга и кво ли не е възможно да е в това състояние......
Но за 5500 днес един приятел си купи 3-ка на 37 000 км от горубляне....
Колата е проверена от доста народ наистина са и това километрите няма гнило няма нищо отдолу е като излязла от завода...
Още не мога да си го обясня такава кола и точно на горубляне...
Всичко е възможно.....
Така, че колега помисли си добре за тия пари не са малко за кола, може да вземеш много по добро голфче....
pipo написа:...
Затова единственото за което се притеснявам е ръждата. Обиколил съм 20 автокъщи днес и за парите които ми искат(4100лв.) са само от Италия.
Ами ръждата си е притеснителна според мен, най-вече по купето. Не е приятно още като вземеш колата и да почнеш да оправяш ръжди, а се знае, че ръжда и жена тръгне ли веднъж... няма спиране.
Иначе колата има добър вид, но лично аз не мога да намеря логична причина 15 годишен ДИЗЕЛ да е на толкова км

Относно това за колите от Италия и другаде, не ви ли се струва, че прекалено се спекулира с това? Да се слагат всички под общ знаменател - кола от Италия - боклук, кола от Германия - супер, е меко казано смешно. Да, ясно че идват много неподържани коли от там, ама това не значи, че не може да попаднеш и на читава. Всичко си зависи от конкретния автомобил и собственик, нали. Това беше малко в страни от темата, но не се сдържах

И последно - за кола от Бг, лично мое мнение е, че по-голям шанс да попаднеш на читава имаш, ако търсиш от собственик, отколкото от автокъща, но всяко правило си има и изключения все пак

Успех с евентуалната покупка

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Абе кво значение има дали е на 110к като от снимките и обясненията на човека колата е в чудесно техническо състояние и такова на салона.4к си е съвсем нормална цена-на твое място бих я взел веднага.Иначе от проблеми не си застрахован никога ,а по скоро си абониран ама кво да се прави ако нещеш иди си земи нова от магазина да видиш кво е да плащаш лизинг,3к за застраховка на година и сервизно обслужване на масло
Да речем ,че страшната ражда току виж те натиснала след година-вде даваш 700-800 лв. и колата ти грейва с нова боя.Според мен огледай хубаво салона,мушни пръст в щеката за маслото да видиш дали не духа,покарай я да видиш за прекъсвания и пушек,превърти гумите да пробваш съединителя и ако ти харесва му давай парите на човека 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”