Дали двг си тръгва?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
luboveliki написа:карай си без ядове!!!и мойте потракват слабо(маслото е 10W40)!!!!като е студена потракват по силно ,а като загрее много слабо!!!!ама си карам.....
май му е редичко 10w40.....аз на 4-ворката и слагам толкова.......на 2-ойката 15v50 и повдигачите ми отдавна спряха да чукат в интерес на истината.....дори и като е стусена
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nasodotcom написа:вие хвалите ли се кво
не се хвалим - просто на мене ми е ясно че с мойта лично аз съм минал 130000км , а остналите 100000 за 11 години

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Колеги тя темата се измести бе....Кажете на човека да се радва,че колата му върви добре ....и толкоз!
а колкото до реалните километриииии...ммммм.Ако някой си мисли,че кола около 10-те години е под 250 000 км значи е луд оптимист...
Ама и какво значение имат километрите....Има си куп други признаци за добра и лоша кола...Особено за нашите VW(разбира се до Г-4)всичко е толкова лесно за смяна и ремонтиране и то при много приемливи цени,че какво толкова да ни пука.....Ей на колегите си карат този брилянт на автомобилостроенето наречен Г-2 по 20-30 години и даже и не мислят да ги продават....
Карайте със здраве пък с общи усилия ще си помагаме за ремонтите(поне теоретично)!
а колкото до реалните километриииии...ммммм.Ако някой си мисли,че кола около 10-те години е под 250 000 км значи е луд оптимист...
Ама и какво значение имат километрите....Има си куп други признаци за добра и лоша кола...Особено за нашите VW(разбира се до Г-4)всичко е толкова лесно за смяна и ремонтиране и то при много приемливи цени,че какво толкова да ни пука.....Ей на колегите си карат този брилянт на автомобилостроенето наречен Г-2 по 20-30 години и даже и не мислят да ги продават....
Карайте със здраве пък с общи усилия ще си помагаме за ремонтите(поне теоретично)!

- joker
Tyno написа:hristian37 написа:колега мойта е на 19год товойта е на 21 смяташ ли 4е е на 227000 а твойта на 250000 - съмнителна работа
Мойта е на 21 и си е на 250 000 реални..... имам такава сервизна книжка дето никъде не сте я виждали.... пък и ако ви кажа номера на двигателя ще ми кажете че няма такъв....
Кажи де!Дай малко екзотика!
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joker написа:Tyno написа:hristian37 написа:колега мойта е на 19год товойта е на 21 смяташ ли 4е е на 227000 а твойта на 250000 - съмнителна работа
Мойта е на 21 и си е на 250 000 реални..... имам такава сервизна книжка дето никъде не сте я виждали.... пък и ако ви кажа номера на двигателя ще ми кажете че няма такъв....
Кажи де!Дай малко екзотика!
Ами какво да ти кажа колега....
Колата ми е регистрирана декември 89-та производство е септември 86-та
94-та е вкарана в България от швейцария на 85 000км. човека от който е взета е възрастен, незнам вече дали е жив, колегата който я е купил ми я продаде на мен преди година, а с него се познавам от преди 5 години той самия незнае как се сменя масло пък камоли километраж да връща, в швеицария ако те хванат за такова нещо нзн 2 години дали ще излезеш от панделата и то по ония години, когато е било още по зле....
скоро смених всички семеринги, хакнал съм я с 10w40 нито ми харчи масло нито пуши, преди с стараия минерален пикоч ми потракваха клапани..... сега нямам никъкви проблеми двигателя е чук има си ряз..... скоро трябва да я карам при люси vit_autosofia да изчисти карба че не е чистен от производство тук таме някоя гарнитурка да му се смени и ще е всичко на 6

Иначе ми се е случвало в 45° наклон с 4 човека вътре на първа скорост да испуска няколко цилиндъра но това разбрах че е нормално особенно за бензинов двигател..... все пак за какво е ръчната

Друго нямам какво да кажа дори праговете не са ми мръднали за тези 21 години......

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- joker
Аз писах,че за мене Г-2 си е истинско автомобилно бижу!
Ама за за тези покупки от стари баби и дядовци съм се наслушал от автоджамбази.....Пробвай и ще видиш,че всички коли за продаване са купени от пенсионери дето ходели само до магазина с колата и я държали под ключ в гараж или пък разни сърцераздирателни истории за инвалиди загубили способност да шофират и от емай къде си продавали колите.....Вицове мноооого.Важното е колата да ти е добра!!!
и все пък не написа какъв ти е номера на двигателя дето нямало такъв????
Ама за за тези покупки от стари баби и дядовци съм се наслушал от автоджамбази.....Пробвай и ще видиш,че всички коли за продаване са купени от пенсионери дето ходели само до магазина с колата и я държали под ключ в гараж или пък разни сърцераздирателни истории за инвалиди загубили способност да шофират и от емай къде си продавали колите.....Вицове мноооого.Важното е колата да ти е добра!!!
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joker написа:Аз писах,че за мене Г-2 си е истинско автомобилно бижу!
HV

И модел Джета ТХ такава чувал ли си?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”