Извинявам се, че не съм писал толкова време, но ми беше писнало. Колата е с ръчни скорости.
Началото на декември ще отворим кошницата, та да и разгледаме всички боклуци и ще сменим водната помпа и т.н. Ще драсна за резултат. Сега при тези градуси,направо си е за шуба вътре. :D Ще пиша за резултат и ще направя някоя и друга снимка.

Golf 3 2.0 AGG - 1996 г. - ниска раб. температура?
-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AEA
Re: Golf 3 2.0 AGG - 1996 г. - ниска раб. температура?
Да споделя моя опит. Смениха ми "таралежа",щото се отчупи едно парче от 6-те извода.Понеже с новия "таралеж" за моя двигател, имало само такъв,заедно с нов термостат и датчик за температура /85 лева/, са ги оставили. Дадоха ми старите след като взех колата.После почнаха проблемите-не показва вярната температура на таблото,не отваря термостата,когато трябва /долният маркуч не е достатъчно горещ,когато "отвори" /.Първо върнахме стария термостат,Колата почна да се държи адекватно относно охлаждането, но не показваше вярно на таблото.После смених датчика със стария-двоен,за компютъра и за таблото.Сега всичко е наред,както преди.Замерих сваления нов датчик.Оказа се,че независимо от пръстена /жълт/, е с разменени 2 датчика от оригинала.Ако се сменят проводниците към него,всичко ще си дойде на мястото.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”