Термостат

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 11 юли 2007 22:06

Вирус.. бацио :) обади се утре в Ю-то .. има го в профила ми .. ;) да се чуем и видим евентуално.. а само да ти кажа за проблема ти .. случвало ми се е подобно нещо но на друга марка кола
ще те питам нещо .. отваряно ли ти е таблото .. щото знам че си фен на белите километражи и ако си извадил стрелката и не си я сложил правилно ще седи кофти и ще си отваря като хората и ще показва на ебем кише :) дано да сме оцелили проблема.. а за голфа честито ;) трябваше да се обадиш като го купуваш бе :)

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Пет 13 юли 2007 23:52

Изображение

Ако стрелката ти показва по малко от това мисля не е нормално........това показание е в голямата жега на авиошоуто в Граф Игнатиево ....съответно макс....не приминава средата ...изравнява се с бялата чертичка и не мърда по нагоре без значение от натоварването ....1.6 АБУ.Когато стрелката застане на бялата чертичка ,температурата на антифриза е 87-88 градуса по живачен термометър в разширителното казанче а и термостата в момента ми отваря на 87 а трябва да е на 84 ....т.е абсолютно вярно показание на таблото :lol:
Снимката е по време на дълъг път а не в града !!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”