ДА точно така се смзват-със спринцовка и течно масло-боде се маншона и веднага му улеква на болта.
Но колеги са ти писали по-горе че за да се стигне до това изсъхване почти винаги е в резултат на скъсан маншон.
До тук ОК обаче като почне да влиза и прах се разбива,а е опасно да караш разбити такива елементи.
Все пак новото си е ново - особенно тефлоновите вложки вътре!!!
Скърцане при завъртане на волана на Г3
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- chuchuganov83
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, и при мен се получи същото скърцане при жъртене на волана на место и с нска скорост, но на мен основният проблем ми е, че преди няколко дни на дългата полуоска /от дясно/ имах един метален пръстен които до колкото разбрах служел за денфериране, т.е. гасене на вибрациите и го имало на някои полуоски. Та вапросният пръстен се размести от мястото си и започна да ми опира и да стърже. Попитах тук там и ми казаха да го махна и без него можело. Махнах го и сега при скорост м/у 100 и 120 км/ч осещам вибрация на волана при полужение че сам си балансирал гумите. Случвало ли се е на някой и каква е цената на полуоската? МЕРСИ!!!!
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
vasstop написа:Смажи си с грес пластината за клаксона която контактува с масата на волана
Можеш ли да обясниш по подробно къде да туря грес. Щото слагах под между волана и пластмасата, но ефект нямаше. Звука при мен е като пукане и скърцане на пластмаса.
Звука не се чува точно от волана, а малко по надоло ... откъм краката (някъде край педалите).
- hipnotic
- Автомобил:
- Двигател:
тампони
колеги споделете от каде може да си закупя свсни тампони и какви са им цените. благодаря предварително 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”