нещо май се върза...
ей тея хора от майтап не разбират
Маслен тампон на Венто/Голф3 до радиатора..!?!?!?!
- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
бе и аз това твърдя ама като не ги разбирам нещата
иначе кръв ще се лее (както казваше един баща) и се ля.... нейната
иначе кръв ще се лее (както казваше един баща) и се ля.... нейната
- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
дойдохме си на думата...
научи се да четеш
та само Killer GTI трябва да каже за тоз масления отпред на г3, има ли го, няма ли го
научи се да четеш
та само Killer GTI трябва да каже за тоз масления отпред на г3, има ли го, няма ли го
- Krass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ...
opipva4a написа:дойдохме си на думата...
научи се да четеш
абе малкко трудно ми се отдава-сричам,бъркам букви,ама с постоянство всичко се постига

- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
дерзай, вярвам в теб, ще се справиш - имаш сили
- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
стига с глупостите
-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
Ебаси тая тема стана луда работа.
Така според мен тампоните зависят от това дали мотора е дизел или бензин.
Както казаха някой тампоните са три!!!!.
Погледнато отпред т.е като застанеш пред мотора се падат така:
за всеки един от тях пояснявам до колкото ги знам-
1.Един отпред (този до радиатора).Това беше тампона за който питах.
Та този тампон доколкото знам го има САМО ГУМЕН за Венто/Голф3.Накарах един продава4 да ми отвори каталог за тампоните на голф3/венто и там имаше три,4етири тампона но ВСИ4КИТЕ БЯХА ГУМЕНИ.Лесно се вижда гумата която е на дупки!!!
Питал съм и в Lemforder - цената му е 67.Съгласете се това не е може да е цена за маслен тампон.
2.Тампона които е до скоростите - пада се малко вдясно.
Този тампон също го извадихме и го видях.Тои е малък спрямо другите.Доколкото видях и тои е гумен но вещо лице ми каза че вътре бил пълен с масло-както и да е тои не е много интересен щото е доста малък!!
3.Поглеждаме Вляво и виждаме(поне при мен) един голям масивен тампон - този със сигурност е маслен щото го гледахме обстойно а и плюс това е едно към едно с на пасатовия на същото мястото т.е. маслен щото това също го знам със сигурност.
И сега идва интересното - при пасата има модификации на тампона отпред на радиатора - и ГУМЕНИ и МАСЛЕНИ!!!!
Това ми го каза моя познат майстор които има пасат и 10000% сигурен за тези модификации.И той ми каза така - абе Ванка тебе тампона отпред ти е гумен, ама ти требе да сложиш маслен.
Ама той си е мислел че както при пасатите и при венто/голф3 има гумена и маслена модификация на тампона до радиатора - АМА НЯМА.
Щото после стреснат аз се разтърсих и в един каталог видяхме че отпред са САМО ГУМЕНИИИИИ
Така според мен тампоните зависят от това дали мотора е дизел или бензин.
Както казаха някой тампоните са три!!!!.
Погледнато отпред т.е като застанеш пред мотора се падат така:
за всеки един от тях пояснявам до колкото ги знам-
1.Един отпред (този до радиатора).Това беше тампона за който питах.
Та този тампон доколкото знам го има САМО ГУМЕН за Венто/Голф3.Накарах един продава4 да ми отвори каталог за тампоните на голф3/венто и там имаше три,4етири тампона но ВСИ4КИТЕ БЯХА ГУМЕНИ.Лесно се вижда гумата която е на дупки!!!
Питал съм и в Lemforder - цената му е 67.Съгласете се това не е може да е цена за маслен тампон.
2.Тампона които е до скоростите - пада се малко вдясно.
Този тампон също го извадихме и го видях.Тои е малък спрямо другите.Доколкото видях и тои е гумен но вещо лице ми каза че вътре бил пълен с масло-както и да е тои не е много интересен щото е доста малък!!
3.Поглеждаме Вляво и виждаме(поне при мен) един голям масивен тампон - този със сигурност е маслен щото го гледахме обстойно а и плюс това е едно към едно с на пасатовия на същото мястото т.е. маслен щото това също го знам със сигурност.
И сега идва интересното - при пасата има модификации на тампона отпред на радиатора - и ГУМЕНИ и МАСЛЕНИ!!!!
Това ми го каза моя познат майстор които има пасат и 10000% сигурен за тези модификации.И той ми каза така - абе Ванка тебе тампона отпред ти е гумен, ама ти требе да сложиш маслен.
Ама той си е мислел че както при пасатите и при венто/голф3 има гумена и маслена модификация на тампона до радиатора - АМА НЯМА.
Щото после стреснат аз се разтърсих и в един каталог видяхме че отпред са САМО ГУМЕНИИИИИ
- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
така така
еееххххх как ми се щеше да има преден маслен, ама
еееххххх как ми се щеше да има преден маслен, ама
- nikolay
- Автомобил: VW Touran 2.0
- Двигател: BMM 2007
Както всяка тема така и тази бая се отплесна. Та за уточняване вижте тук http://www.elcats.ru/audivw/vag5.asp?subm=%CF%EE%E8%F1%EA&btsnr=199-20&cid=148
- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
зависи коя буква А/B/J/G
аз взех G за 85 на Лемфъордер
аз взех G за 85 на Лемфъордер
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”