titi28 написа:Tyan написа:щото има изписано из форума за него тонове ......колега balky за целта да прочетеш всичко за 1,8ABS
Изчетох много мнения но ФАВОРИТ няма

titi28 написа:Tyan написа:щото има изписано из форума за него тонове ......колега balky за целта да прочетеш всичко за 1,8ABS
ами да ти кажа и аз много от разновидностите на фаувето при двигателите не знаех много освен като кубатура когато си търсех за мен преди 4г.и 3м. и виж късметче че имам един добър АБС който си пълни километража ,а на газ 200км/ч. ги прави..какво повече да искам от тая душичка.balky написа:jagler написа:аз си мисля че се прави някакво социалогическо проучване тук
![]()
Не колега, просто когато си купих колата си нямах напредстава, че важен е и самия модел на мотора. Сега от време на време ме спохождат разни мисли и с цел по добър избор пуснах темата.
lubo007 написа:колегите са прави, има доста писано по темата. немога да го намеря инак ще го пастна като линк. ABS мотора го даваха за най-читав!![]()
balky написа:Почти ме навихте
andro_ написа:Я да добавя малко масло в огъня - според мен,Марелските инжекции са много голямо...нищо.Още от Уно Fire,после с Пунто,дори самите италианци са разбрали,че Марелли не е много стока,та в по-хубавите версии слагат Мотроник (Bravo ХГТ - типичен пример).
Та с две думи - пазете се от тези мотори.Не искам да обиждам никого.Карах 1.6и с Марелска инжекция - никой не може да ме излъже,че е по- нещо си от мойто Симосче.И мойто има достатъчно дефекти,но това е друга тема.
Наистина най-безпроблемния,най-икономичния,най-идиотоустойчивия двг на Г3 си остава АБС.
balky написа:Колега, чувал съм и негативни мнения за 1.6i AEE да не ме чуе ония отдолу, ама всеки който е карал моята "Марели" е казал само хубави неща(ускорение, разход, поведение на мотора) , незнам аз ли съм излезнал късметлия или..... И Siemens, които винаги съм ги презирал имат един два модела които ако не ги счупиш ти-те няма да те оставят. Понякой път не е важно дали ще си купиш Nokia а е важно да нацелиш правилната партида.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: TheEx0rcist и 76 госта