Въпрос за GOLF V 2.0 FSI turbo

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 25 окт 2007 21:41

Ако нямаш човек /майстор/ който да ти гарантира че ще ти направи колата за определени пари и без да и намериш забележка НЕ СИ КУПУВАЙ УДАРЕНА КОЛА ! Това са добри оферти ама за хора дето това им е работата и колата се прави да се продаде на някой балък ама да си я взимаш за себе си да я правиш-ще се види в приключение вервай ми !

Потребителски аватар
genchovw
Автомобил: Golf 4 Variant
Двигател: AGR

Мнениеот genchovw » Пет 26 окт 2007 9:21

Stivi написа:Ако нямаш човек /майстор/ който да ти гарантира че ще ти направи колата за определени пари и без да и намериш забележка НЕ СИ КУПУВАЙ УДАРЕНА КОЛА ! Това са добри оферти ама за хора дето това им е работата и колата се прави да се продаде на някой балък ама да си я взимаш за себе си да я правиш-ще се види в приключение вервай ми !

До известа степен съм съгласен с теб, но ако реша да си купя кола от някоя автокъща, какъв ще бъде шанса да попадна на не удряна. Аз лично съм свидетел как един познат си купи кола от доста добра автокъща, а онзи джамбазин му се кълнише че колата не била удряна и дрън дрън. Обаче един ден се случи нещастието той да я удари и какво да видим на места имаше по 0,5мм кит. Дали пък производителя не беше го сложил :screwy :no-no

Потребителски аватар
topsonik
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот topsonik » Пет 26 окт 2007 21:08

Абе то добре сега ще хвърлиш някои лев за ремонт ам после на тази петица подръжката и е зверска около 500-600лв. е смяната на един съединител ами то само това ли е за България това е скъпо удоволствие

Потребителски аватар
Mortimar
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Mortimar » Сря 31 окт 2007 7:18

5-цата ще излезне доста повече от 17000 лв. Както каза колегата по горе, колата има акциз. Лично аз не бих си сложил таралеж в гащите с точно тая 5-ца... Още повече, че е учебна ...

Потребителски аватар
spokoen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spokoen » Сря 31 окт 2007 22:30

Тъкмо проверявах e-mail-a и ОПА! Още една супер оферта:
http://www.24chasa.bg/Pictures.asp?id=31595
Абе хора, чисто приятелски, нито продавам коли, нито купувам...за какво са ви втора употреба коли и то катастрофирали?
Купуваш кола втора ръка на 5 години и даваш един куп пари за да я стегнеш, а вие избирате катастрофирали отгоре!
Всеки си решава сам, но в край на крайщата само ще ви подсетя:
"живота ви и нервите ви струват много повече от един Golf шестица или BMW девятка" :wink:

Потребителски аватар
ivonko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ivonko » Съб 03 ное 2007 23:38

spokoen написа:Тъкмо проверявах e-mail-a и ОПА! Още една супер оферта:
http://www.24chasa.bg/Pictures.asp?id=31595
Абе хора, чисто приятелски, нито продавам коли, нито купувам...за какво са ви втора употреба коли и то катастрофирали?
Купуваш кола втора ръка на 5 години и даваш един куп пари за да я стегнеш, а вие избирате катастрофирали отгоре!
Всеки си решава сам, но в край на крайщата само ще ви подсетя:
"живота ви и нервите ви струват много повече от един Golf шестица или BMW девятка" :wink:

:stll think: :stll think: :stll think: тъкмо смятах парите за червения мерцедес... spokoen ме изкефи, а на колегата с офертите мога да му пожелая само успех и да попадне на по-читава кола.

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Нед 04 ное 2007 20:07

A да сте се замисляли, че това училище може и да не е за начинаещи шофьори , а за пилоти?
GTI за блондинки и идиоти с 10 диоптъра ми се вижда множко.
Ако е това което си мисля , тази кола е била карана само на писта , в лютеницата, мотора е казал сбогом и затова случайно е паднало дърво отгоре. Think twice!!!

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Нед 04 ное 2007 22:21

Veso101 написа:A да сте се замисляли, че това училище може и да не е за начинаещи шофьори , а за пилоти?
GTI за блондинки и идиоти с 10 диоптъра ми се вижда множко.
Ако е това което си мисля , тази кола е била карана само на писта , в лютеницата, мотора е казал сбогом и затова случайно е паднало дърво отгоре. Think twice!!!

Глупости! В Швейцария повечето учебни коли са бегачки-Ауди С3,Голф 5 ГТИ,Рено меган Спорт и т.н -подготвят хората реално а не с кола 28коня и после като се качът на кола 300коня и :bishop

Потребителски аватар
boro72
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boro72 » Пон 05 ное 2007 10:00

се едно я е ударил метеорит.иначе добър майстор ще я направи кат нова това ако и е кусура я взимай :D

Потребителски аватар
kilima
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kilima » Пон 05 ное 2007 11:39

Един познат вкара 5ца с навигация,ТДИ ПД с 1000 пьти по лек удар от тая и му дойде на 12 000.Не се юркай.Кво като е петица,като ти изяде живота след тва,ще сьжаляваш

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Пон 05 ное 2007 16:05

spokoen е много прав! Един познат си вкара 1 кола таванизирана, и сега нито един майстор не иска да почне да я прави, защото таван се прави страшно трудно! А неговата изглеждаше доста по-добре от тоя Голф... А и един друг колега каза по-горе в темата че ударена кола по снимка винаги излизат 3 пъти повече части и труд отколкото изглежда на пръв поглед.

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Пон 05 ное 2007 17:45

Според мен това голфче е таралеж в гащите.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”