Въпрос за GOLF V 2.0 FSI turbo
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Ако нямаш човек /майстор/ който да ти гарантира че ще ти направи колата за определени пари и без да и намериш забележка НЕ СИ КУПУВАЙ УДАРЕНА КОЛА ! Това са добри оферти ама за хора дето това им е работата и колата се прави да се продаде на някой балък ама да си я взимаш за себе си да я правиш-ще се види в приключение вервай ми !
- genchovw
- Автомобил: Golf 4 Variant
- Двигател: AGR
Stivi написа:Ако нямаш човек /майстор/ който да ти гарантира че ще ти направи колата за определени пари и без да и намериш забележка НЕ СИ КУПУВАЙ УДАРЕНА КОЛА ! Това са добри оферти ама за хора дето това им е работата и колата се прави да се продаде на някой балък ама да си я взимаш за себе си да я правиш-ще се види в приключение вервай ми !
До известа степен съм съгласен с теб, но ако реша да си купя кола от някоя автокъща, какъв ще бъде шанса да попадна на не удряна. Аз лично съм свидетел как един познат си купи кола от доста добра автокъща, а онзи джамбазин му се кълнише че колата не била удряна и дрън дрън. Обаче един ден се случи нещастието той да я удари и какво да видим на места имаше по 0,5мм кит. Дали пък производителя не беше го сложил

- spokoen
- Автомобил:
- Двигател:
Тъкмо проверявах e-mail-a и ОПА! Още една супер оферта:
http://www.24chasa.bg/Pictures.asp?id=31595
Абе хора, чисто приятелски, нито продавам коли, нито купувам...за какво са ви втора употреба коли и то катастрофирали?
Купуваш кола втора ръка на 5 години и даваш един куп пари за да я стегнеш, а вие избирате катастрофирали отгоре!
Всеки си решава сам, но в край на крайщата само ще ви подсетя:
"живота ви и нервите ви струват много повече от един Golf шестица или BMW девятка"
Абе хора, чисто приятелски, нито продавам коли, нито купувам...за какво са ви втора употреба коли и то катастрофирали?
Купуваш кола втора ръка на 5 години и даваш един куп пари за да я стегнеш, а вие избирате катастрофирали отгоре!
"живота ви и нервите ви струват много повече от един Golf шестица или BMW девятка"

- ivonko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
spokoen написа:Тъкмо проверявах e-mail-a и ОПА! Още една супер оферта:

- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
A да сте се замисляли, че това училище може и да не е за начинаещи шофьори , а за пилоти?
GTI за блондинки и идиоти с 10 диоптъра ми се вижда множко.
Ако е това което си мисля , тази кола е била карана само на писта , в лютеницата, мотора е казал сбогом и затова случайно е паднало дърво отгоре. Think twice!!!
Ако е това което си мисля , тази кола е била карана само на писта , в лютеницата, мотора е казал сбогом и затова случайно е паднало дърво отгоре. Think twice!!!
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Veso101 написа:A да сте се замисляли, че това училище може и да не е за начинаещи шофьори , а за пилоти?
Глупости! В Швейцария повечето учебни коли са бегачки-Ауди С3,Голф 5 ГТИ,Рено меган Спорт и т.н -подготвят хората реално а не с кола 28коня и после като се качът на кола 300коня и

-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
spokoen е много прав! Един познат си вкара 1 кола таванизирана, и сега нито един майстор не иска да почне да я прави, защото таван се прави страшно трудно! А неговата изглеждаше доста по-добре от тоя Голф... А и един друг колега каза по-горе в темата че ударена кола по снимка винаги излизат 3 пъти повече части и труд отколкото изглежда на пръв поглед.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”