колеги закъсах .........IT`s a livEeEeE

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Нед 18 ное 2007 22:53

след като не иска да запали и на газ, не мисля че проблема трябва да се търси в бензиновата помпа :wink:

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Нед 18 ное 2007 22:58

Cyberloner написа:след като не иска да запали и на газ, не мисля че проблема трябва да се търси в бензиновата помпа :wink:
и аз така мисля.не видях дали подава гориво че вече беше много тъмно,само чух че помпата върти

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Пон 19 ное 2007 10:48

:roll:

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Пон 19 ное 2007 13:58

помпата работи.значи какво остава-комутатор и датчик на хол :roll: как а ги проверя дали работат,и какс е сменят

константин димитров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот константин димитров » Вто 20 ное 2007 8:52

приятел за6то не пробва6-казва6 клу4а газ бензин е автомати4ен нали!ако го разгледа6 добре трябва да има много малко гумено коп4енце за подаване на газ (дирекно пали на газ) имах са6тия проблем палех на газ докато си намерих помпа.касмет

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Вто 20 ное 2007 18:00

колега аз съм написал че и на газ не иска да запали :wink:

Потребителски аватар
tatenceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tatenceto » Вто 20 ное 2007 18:09

малко вероятно-но провери ли си центровката.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 20 ное 2007 18:19

На мен понеже много ми се е случвало. Та кабела от бобината до капачката 1вия път и втория буксата на стартера. :idea: При втория случай палеше докато въртиш обаче пусне ли се ключа при връщането гаснеше. Лесно се проверяваше с некъв кабел на късо от акумулатора до стартера ама сега не мога да се сетя къде се връзваше точно. :( А тоя първия случай го виж по-обстойно. Че и на мен кабелите уж ми бяха "нови" ама на тоя главния буксата ми остана в бобината при издърпването. :shock Та извадих само гумираната част. :lol:
Другото е че на газовата има една намотка около тоя кабел след бобината. Та тая комуникира с ключа на таблото при авария. И от там стават не малко проблеми също като се размести. :idea:
А и като последен вариянт ми се случи от клапаните на газовото. Разглоби и ги почисти ако не "чукат" отчетливо при подаване на контакт. :idea: С тия клапани брах много ядове между другото ...
Та преди да сменяш каквото и да било с "ново" първо провери тези няколко неща не е чак толкова сложно. :wink:

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Сря 21 ное 2007 12:19

имам 3 чивта кабели:на БЕРУ старите,1 незнам там каква марка,и най-новите на БРЕМИ.на БЕРУ и на БРЕМИ са с щампа на AUDI и VW.клапаните на гаста си чукат отчетливо.намотката както казваш която комуникира с газовото ще я порверя ма много се съмнявам от това да е :roll: както съм си написал комутатор или хол.но нямам пари сега и по късно ще ходи на доктор за най-сгурно :cry:

Потребителски аватар
kamus11
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kamus11 » Сря 21 ное 2007 15:00

а някои сети ли се да каже нещо за бубината :roll: :?:

Потребителски аватар
deyan_petrov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот deyan_petrov » Чет 22 ное 2007 1:00

помпите са ти 2.едната е потопяема в резервоара др. е под задна дясна гума.потопяемата оподкачва 3 сек. и спира.под гумата се чува помпата като качва дззззз.извади маркуча за бензина при двигателя ако не качва бензин виш релетата и тогава гледаи датчик на хол и др.

ИванИванов
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ИванИванов » Чет 22 ное 2007 15:55

извади кабела от делкото който идва от бубината и го сложи на двигателя включи на контакт и след това изключи,при изключването трябва да има единична искра,ако има комутатора е ок.а като завъртиш на стартер и няма искра е датчика на хол

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Чет 22 ное 2007 19:21

ИванИванов написа:извади кабела от делкото който идва от бубината и го сложи на двигателя включи на контакт и след това изключи,при изключването трябва да има единична искра,ако има комутатора е ок.а като завъртиш на стартер и няма искра е датчика на хол

тов сигурно ли е че работи,да не олескам нещо :oops:и за кой кабел става въпрос че не те разбрах

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Чет 22 ное 2007 19:51

кабела от бубината към дистрибутора.средния високоволтовия :wink:
вярно е имаше нещо такова правихме един път на моята ама така ли беше точно не знам :gruebel а ти какво стана ся в крайна сметка .потопяемата дава ли ти гориво?а нагнетателната?

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Пет 23 ное 2007 12:27

ми помпите си бачкат,а бе незнам много се обърках и аз,сега ше порвера комутатор и датчика пък ще видиме :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”