Synchro - поддръжка
- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
- Syncro
- Автомобил: Passat 1.8T
- Двигател: ANB 1999
- Контакти:
Добре де тоя виско съединител е пълен с течност някаква и при по-голямо въртеливо движение той зацепва,нали така?
Питам аз тогава тоя датчик аджеба на кого подава сигнал да обърне посоката на движение gruebel
gruebel
И защо толкова много се чупят тея датчици.За първи път чувам на някой да му бачка за заден ход - syncrony_x Излиза че на всички останали са ни прецакани ?!?! Това не го вярвам
Питам аз тогава тоя датчик аджеба на кого подава сигнал да обърне посоката на движение gruebel
gruebel И защо толкова много се чупят тея датчици.За първи път чувам на някой да му бачка за заден ход - syncrony_x Излиза че на всички останали са ни прецакани ?!?! Това не го вярвам
- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
- syncrony_x
- Автомобил:
- Двигател:
Syncro написа:Добре де тоя виско съединител е пълен с течност някаква и при по-голямо въртеливо движение той зацепва,нали така?
Питам аз тогава тоя датчик аджеба на кого подава сигнал да обърне посоката на движение gruebelgruebel
И защо толкова много се чупят тея датчици.За първи път чувам на някой да му бачка за заден ход - syncrony_x Излиза че на всички останали са ни прецакани ?!?! Това не го вярвам
както ви казах, и хабер си нямам за тия датчици, но е факт ,че синхрото ми бачка и на задна, пробвал съм го на сняг....
...освен да има някаква разлика м/у това на пасат и голф, ама не ми се вярва...
- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
-
GolfSynchro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
syncrony_x написа:Syncro написа:Добре де тоя виско съединител е пълен с течност някаква и при по-голямо въртеливо движение той зацепва,нали така?
Питам аз тогава тоя датчик аджеба на кого подава сигнал да обърне посоката на движение gruebelgruebel
както ви казах, и хабер си нямам за тия датчици, но е факт ,че синхрото ми бачка и на задна, пробвал съм го на сняг....
...освен да има някаква разлика м/у това на пасат и голф, ама не ми се вярва...
И при мен бачка на заден ход. СПЕЦИАЛНО го пробвах зимата на заледено - върти и задните гуми. ПРОВЕРЕНО
- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”