защото моя е едно такова турско син.... или както го водят.. като този зад твоя на снимките ти
Централно и ел.стъкла - Голф4
dpetrov написа:и клима няма... мислех си че не ми трябва и търсех без.. ама тва лято раазбрах, че съм съгрешил
от германия я взех...
оуууу, това ти е най-голямата грешка! всичко друго да няма - не е фатално, ама клима... лошо. трудно ще я и продадеш един ден така. едва продадохме Пасата 92ра година който имахме в семействтото - само като чуеха че няма клима и ... "добре мерси"
иначе много хубаво си направил че си си го взел от германия... вероятноста да ти се падне трошка е най-малък.
dpetrov написа:мдам... признавам за климата, че е грешка... но за сметка на това го поддържам, като чисто нов)) Днеска ме зарадваха, че трябва да сменям амортисъорите...а след време никой ако не го иска... татко ще го кара
амортсьори толкова рано? все пак няма и 10г.!? На пасата ги сменяхме ама когато беше на 14... и то най вече щото от му се бяха събрали 10ина г. подскачане по бг улици....
поддържай поддържай - уважавам хората които го правят.
dpetrov написа:екстрите са... поставка за чашки и ел. шибидах...![]()
То на мене ми идва сам да си се бия в главата.. като пътувах това лято към морето... отварям прозореца, а то все едно влизам в някав огън... ужас!
мда да... много познато. пасата също беше с ел шиб. - не охлажда квото и да отваряш. лоша работа. ама нищо де - квото такова. да си я караш със здраве - това е най-важното!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”