Нещо повече за VW Венто.
- venci&vento
- Автомобил: VENTO
- Двигател: ADZ 1996
- moncho8920
- Автомобил:
- Двигател:
Ivelin_Golf написа:Колеги карам Vento 1,9 TDI-90 к.с 94г.,снимки в гаража...Вече съм пред смяна на масло и ремък.За масло 4етох из форуми и разбрах,че за всички мотори които са TDI трябва да се гледа един индекс на маслото отзад на етикета който е от порядъка на VW 500.00 или 505.01 и т.н.Но за ремъка ми дайте някъкви предложения.....Намерих на едно място 2 вида:италиянски за 30 лв и белгийски за 40лв,за който продавача спомена че бил като оригиналния...с такъв дето излизали колите от заводаДайте своите мнения......
Благодарско предварително
Колега ако сменяш ангренажен те саветвам да си вземеш комплект. Там са ремак, ролка и обтегач. Поне да знаеш че си сменил всичко. Цената на моя комплект е 145.45лв.
МАЙ САМО АЗ НЕ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ ВЕНТОТО... от януари месец го карам всеки ден и се скапаха сума ти неща-смених 3 датчика-маслен,на температурата и на перката.смених тампони на задния мост,тампони на носачите,биалетки,накрайници... да не говорим,че имам проблем при студен мотор-дави се и не поема като давам газ.мотора е абу и харчи в града 16л. бензин през зимата.сега съм на 13. не виждам от какво да съм доволен,само от това,че имам перфектен салон,като нов е наистина,ама тва не ме грее особено с тия проблеми.така че май ще го продавам,въпреки че го стегнах сега.не ме кефи особено,мисля да се хфърлям на 124-ка дизел и тва е.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”