blondeskiller написа:nadasdi написа:blondeskiller написа:Здравей, колега - ако имаш каско направи следното :
- чупиш си предния джам(не е добре да има мн хора наоколо) , вадиш си ключа като пич .. викаш кат да ти съставят протокол за кражба (взели са ти нещо от вътре .. квото си изберешсъставят ти протокол и колата при застрахователите за ново стъкло! НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СИ ИЗВАДИ ПОСЛЕ ДРУГ КЛЮЧ, щото е нова кола тва. . и освен всичко друго при кражба забрави за изплащане на квото и да е без ключ
Вярно това ще да е най евтиното изпълнение, ама при толкова стъклария как пък точно предния джам избра
Е щото крадците да ти разбият задния джам за да крадат е странноЧеста практитка е , колега - разбива се или шофьорският или този до него
![]()
НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЗВИКАЙ СЛЕД ТВА ПОЛИЦИЯ ЗА ПРОТОКОЛ!!! (и не се шашкай - ако се опънат за 10 кинта пишат квото поискаш в протокола - личен опит )
Да бе странно кажи го на тъпите олигофрени в Овча купел дето за 2 месеца 2 пъти ми разбиха точно прозореца на задната врата. А и поне при моя застраховател минава и без протокол. Отивам си снимат ме и си плащат пичовете. До сега имам 3 щети на паркинга пред нас и полиция не съм викал.