Опират ми джантитe в калницитe
- edisonov
- Автомобил: VW Golf 8 Variant
- Двигател: 2025
Пак казвам колкото и твърди да са пружините винаги имат някакъв ход. Ход няма да има ако завариш две железа вместо амортесьори и ще имаш наистина твърдо окачване. Но не това е целта тук. Решението си е с нормалните по-високи пружини но нови за да не се свиват толкова. Все пак за 10 години доста са се поизморили старите.
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Според мен не е проблема в пружините,мойте са на около 6 месеца. Проблема е в амортесьора. При мен задира над 80 и то не по дупки а където примерно има мост и колата се залюлява а амортесьорите не са много читави и не могат да успокоят,но при колегата май не е такъв проблема.
п.п Пружината колкото и да е нова,амортесьора ако не е читав няма как да не се згъне.

п.п Пружината колкото и да е нова,амортесьора ако не е читав няма как да не се згъне.

- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
извинявам се на колегата когото обидих а сущо и на колегата на когото е темата.ок допускам пражописни грешки но мойе и да е друга причината ами ако примерно бързам за работа и пиша на две на три .не отричам че ми е безгре6ен правописа но всеки прави грешки.несмятам че тук му е мястото за забележки на правописа.ИЗВИНЯВАМ СЕ отново на всички които сам засегна и наи вече на автора на темата.смятам да се поуча от грешката си 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”