Stivi написа:joker написа:doubledTSI написа:[]
При тези скорости максималните ми обороти ще са 2500-2800` на 6 предавка. Верно е, че съм по-лек. Но все пак е голф. Ако не се лъжа има и пасат със същия мотор 122 к.с. При тези обороти колко ще гори според теб?
Ама ти каращ страшно мощна,здрава и икономична кола....най-икономичния бензин във форума.Само,че не само ти караш такава.
Имам достатъчно познати със служебни такива и тяхното мнение за разхода на този ДВГ при динамично каране и при скорости над 120 е доста по различно...и им вярвам,защото колите не са техни и са откровени в оценката си....за здравината и дефектирането няма да говоря,че съвсем ще те ядосам....
Ей тука е ключа от барачката

То остава някой дето кара такава кола и пише тук да каже "...абе погорва си доволно.." естествено че щом си дал една торба пари за нея ще използваш за среден разход този постигнат с най-икономичното каране а нормалния ще минава графата "..ама тя беше натоварена и бързах.." ,спирам да пиша вече в темата че тръгна накриво

Служебни .... развалят се .... няма да коментирам

Аз споделям мнение от опит! Това, че не ми вярвате е друга бира .... Всеки си има предпочитание. Дизел - бензин, Загорка - Каменица, Водка - Джин .... Но да казваш на черното-бяло не е редно, поне за мен

Хората са казали, харчи ПРИ ВИСОКИ ОБОРОТИ, но колко върви? Постига и се нисък разход? Постига се! Може ли да гори 5/100, може! Може ли да е по-динамичен и по приятен за каране? Може! Който е карал, той знае какво е усещането да започне да дърпа от 1500 оборота и да не го пускаш докато не ти изключи помпата (7000`) това на 6-та предавка със 70 км при 1500 оборота до .... колкото ти стига пътя и ускорява и без да превключваш! На мен ми е ясно, че няма да стигнем до едно мнение, но е желателно да пишат хора, които са имали опит и при двата мотора, преки впечатления, а не " един приятел ..., един колега, служебно..."... по този начин пишеш неговото мнение, а не твоето! Защото съм сигурен, че ти не си карал такъв мотор. Лятото идвам на моренце във Варна. Ще се радвам да се запознаем и да те повозя. Да придобиеш представа от първа ръка

Не се заяждам, нито пък ти казвам кое е по-добре за теб! Ти сам преценяш!