Aз съм си правил екперименти и съм го свалял до 5.2,5,3 литра на 100км ,но на правите повече от 80км/ч не двигам а по нагорнищата вдигам къ 90 защото неможе да качи нагорнището на пета на толкова ниски обороти

Климатика извънградско на ниски скорости почти не увеличава разхода ( макс 0,5л/100км).А мощността на мен никога не ми е недостигала - колата си е малък самолет

Може да се кара и икономично ( 5л/100км) ,както и когато ти потрябва мощ я имаш. Вгидал съм малко под 200км/ч с нея още като я взех преди да сменям нищо ,със старо масло виещ ремък и др.

Двигателя немога да кажа ,че е по-чуплив от другите двигатели или пък че е чудо на здравината ,но като цяло мисля,че е здрав двигател. Градско съм го свалял под 7литра на 100км ,това в Бургас,нощно каране с минимално движение по улиците. От година и половина я имам и съм страшно доволен,много ме радва ,но само едно нещо и трябва още - газов инжекцион ! Което си е сериозна инвестиция от където и да го погледнем.. При тези цени на бензина трябва да минеш поне 20 000км за да започнеш да правиш икономии,но това е друга тема. Също така ,ако колата струва 3500лв ти трябва да имаш поне 5000лв в брой,за да можеш да я обслужиш и да можеш да разчиташ на нея. Успех