dj_tuhla написа:vaskoto1 написа:и като става въпрос за взаимопомощ- dj_tuhla-ти кой беше?
защото немного хора те познават за да си позволяваш да изказваш мнения за човек който почти ВСИЧКИ познават лично?
Извинявайте господа стари кучета че си позволявам да си кажа мнението. Повече няма да се намесвам като си плюете в мозъците. Не знаех че се вземате чак толкова на сериозно. И не умирам да ви познавам лично - това тук форум ли е или elmaz.com. Радвам се че не съм част от "ВСИЧКИ" и съжалявам че чак тази година научих за вашето phpBB форумче хостнато на "server" с desktop дъно ASUS та за това никой не ме познавал. Толкова виновен се чувствам че отивам да си купя 1 бира

Ама наистина с това отношение по-добре иди да си вземеш една бира

Голфъра го познавам лично и не съжалявам за това.
това тук форум ли е или elmaz.com - Да, форум е! Не е клуб на анонимните алкохолици примерно...
Радвам се че не съм част от "ВСИЧКИ" - ми тогава що правиш тука?
phpBB форумче хостнато на "server" с desktop дъно ASUS ти твойто форумче на какво дъно го хостваш

, А кой го плати? А колко изкарваш от него?
И още нещо - щом сега си разбрал - хубаво! Ама не очаквай, че ще се появи тук някой виртуален - визирам теб - и ще плюе по някой реален - разбирай Голфер - и ще остане незабелязан

Като станеш и ти реален и хората те познават и те знаят какъв си и що си и колко струваш - изказвай мнения всякакви
А иначе тая тема си е извратена и до довечера ако не го е направил някой друг ще я поразчистя