Здравей Dezent ,
тъкмо влезнах за добро утро и се сетих за теб дали са станали онези другите джанти с ЕТ 45 ,всеки има право на избор как да си правим колата ,на мен ми е приятно да споделя моите впечатления,за возия и гуми,колко материали съм изчел в немските сайтове,там си имат цели отдели с хора само за изпитания и тестове на гуми,като ADAC.de,autobild.de и други ,та там научих доста неща ,както има тестове на други аксесоари за кола ,като зарядно за акумулатор CTEK за което почти никой не е чувал ,и аз имам едно зарядно от дядо ми ама ,нали не живеем в 1977 година :),и се обурудвах с такова ,та така де ,оттам се насочих за гуми на колата си,за зимните победител беше Continental TS 850 мога да си взема и дебица супер са но можех да си позволя и ги взех ,мерак знаеш какво е хихи :),за колата ми или най доброто или нищо ,колегата ти hooligan_sk ти споделя мнение че ще друса повече с тясна гума -не съм съгласен ,ще го кача на 195/50/15 и 175/80/14 и ще усети разликата в друсалката на една и съща кола ,а и една гума се помпи според параметрите,забелязал ли си че нископрофилните гуми се помпят с няколко 0,1 единици повече от високо профилните ,за да изпълнят профила си ,а оттам и друса повече,по стабилно е на пътя ,но къде ги тези наши пътища -ако живеех в италия щях да карам с нископрофилни може би

,знаеш на капачката на резервоара или на вратата имаш параметрите за помпене на гумите според натовареността на колата ,не го пренебрегвай към меки гуми и натоварена кола особено ,гумите загряват и започват да се понапукват,скъсяваме живота им, иначе разстоянието между ръба на джантата и земята (височината на гумата) играе роля да обира неравностите на пътното платно ,твоята кола я дават и заради това с по тесни гуми ,нито конете са и много нито има нужда да се натоварва с повече сцепление на широка гума както и не желаеш екстремно шофиране ,влизане в завои,спиране рязко,ама тя гъзарията си има цена така че :),аз на твое място бих направил както ти описах,за цената на гумите пак не сте прави ,цената на 195/65/15 е колкото 175/80/14 виж сайта на цените на Margel.info,визирам цената на Continental С тези размери е една и съща :),не искам никой да обидя това е моят опит и в това се убедих. Смея да вярвам на германеца,нали сме все след тях :):) караме им колите .Успех и пиши какво се случва с твоята голфета :)