Капе вода в купето
-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
Re: Капе вода в купето
колеги при мен след като си измия колата и ми дава на късо алармата...като разглобим пластмасите под волана и на донапрените,които има там,винаги има капки вода...от някъде ми влиза вода и не мога да разбера откъде...тези дни мисля да сваля кората под чистачките и да видя дали каналите за оттичане не са запушени...ако някой е имал подобен проблем,ше се радвам да сподели 

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Ако колата е Голф 2,то вода влиза от предният прозорец.Има канали за оттичане на водата в самото уплътнение и там са запушени на 99%.
-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
колата е голф 4
Колеги, теча в краката при мен беше заради няколко проблема: (Golf 4)
Тук съм драскал разни неща - http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=94793&start=15
Тук съм драскал разни неща - http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=94793&start=15
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Почти винаги тече от уплътненията на прозорците.При мене от челното стъкло като вали дъжд се спуска вадичка зад жабката и мокри пода на пасжера.От зад от към задния прозорец пак тече пак от към пасажера и прави гьол ама риба да въдиш в него.
Задния опитах със силикон да го изолирам от вън и не стана,водата е много долна намира дамар,сега го обмазах отвътре яко,но предния е много кофти достъпа до него,освен жабката май ще трябва и таблото да се сваля,като се разтече душманската тогава или презалепване му е майката.
Задния опитах със силикон да го изолирам от вън и не стана,водата е много долна намира дамар,сега го обмазах отвътре яко,но предния е много кофти достъпа до него,освен жабката май ще трябва и таблото да се сваля,като се разтече душманската тогава или презалепване му е майката.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”