http://forum.abv.bg/lofiversion/index.php/t40176.html може да си четете линка!
И да видите че не само аз мисля точно по тоя начин !
И не само аз се оплаквам ,че по тоя начин те заслепяват!
ама нали не съм прав.....

ксенон без лупи може ли?
- treniora
- Автомобил: Passat 3B5
- Двигател: AJM
Re: ксенон без лупи може ли?
Marto_VN написа:Е и това пръстенче от долу , да не би да спомогне за нещо???
до колкото виждам балончето си е на едно и също място и около него няма нещо по-специално.
и къде пише че едното е за рефлектор а другото за лупа ?
или това е само което ти казваш.То и аз казах разни неща , ама според форумците не съм прав!
Пръстенчето не променя нищо, за осветеността според мен.
и двете се вграждат фабрично!!!
D2S-лупа!
D2R-рефлектор!
Кокега, първо се осведоми малко и тогава пиши "ГЛУПОСТИ"!!!
А друг е въпроса , че на на фар за халогена, самото стъкло разсеива!
- treniora
- Автомобил: Passat 3B5
- Двигател: AJM
Marto_VN написа:http://forum.abv.bg/lofiversion/index.php/t40176.html може да си четете линка!
И да видите че не само аз мисля точно по тоя начин !
И не само аз се оплаквам ,че по тоя начин те заслепяват!
ама нали не съм прав.....
гледам, че се справяш с търсенето в гоогле

-
- Автомобил:
- Двигател:
Да, ти написа много неща, но почти нищо не каза.Marto_VN написа:...То и аз казах разни неща , ама според форумците не съм прав!...
Аз ти зададох няколко конкретни въпроса. Ще бъдеш ли така учтив да отговориш точно и ясно или ще продължаваш да пълниш темата с празни приказки?
За протокола - карам три коли - едната е с рефлектори и без ксенон(нямам намерение да слагам), втората е с лупа и ксенон, третата е с лупа и все още без ксенон, но мисля да сложа.
-
- Автомобил: Passat B5 AFN Synhro
- Двигател:
Аз година и половина карам с 6000к на късите "колата е голф4" и никога някой не ми е присвяткал,нито тирове нито леки автомобили,защото фаровете ми са добре регулирани,забравих да спомена че фаровете ми не са с лупи.Знаете ли колко често са ме заслепявали разни джипове с фабричен ксенон или автомобили с десен волан,да не говорим колко често ми се случва да ме заслепи някой с халогенни крушки,а фаровете му свтят кой на каде си иска.Соред мен не е до фабричния ксенон а до регулирането. Поздрави на всички 

-
- Автомобил:
- Двигател:
ceko84 написа:Аз година и половина карам с 6000к на късите "колата е голф4" и никога някой не ми е присвяткал,нито тирове нито леки автомобили,защото фаровете ми са добре регулирани,забравих да спомена че фаровете ми не са с лупи.Знаете ли колко често са ме заслепявали разни джипове с фабричен ксенон или автомобили с десен волан,да не говорим колко често ми се случва да ме заслепи някой с халогенни крушки,а фаровете му свтят кой на каде си иска.Соред мен не е до фабричния ксенон а до регулирането. Поздрави на всички
при мен е същата работа..
или още повече колко вечерно време си карат на дълги и изобщо не чаткат закво им светиш и си продължават така..или изгоряла му едната крушка и си кара на дължи с др и си мисли че като е само с един фар и на дълги не заслепява..всичко си е до реглаж не до фар..
при мен само когато е пълна колата с народ и е клекнала повече отзад и тогава се намира някои др дето му е по ниска колата и го заслепява,но си ги цъквам отвътре с копчето и ги правя да ми светят по ниско и пак няма ядове..
а относно лупите има доста такива които заслепяват поради не добре регулирани фарове..
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
Всеки си мисли, че не заслепява насрещния
. Един с ксенон и рефлекторен фар светещ в космоса и китайче за 60лв, друг кара на дълги защото не знае кви е пуснал
. Трети добре му регулирани фаровете, осветява табелите горе. Вече ми омръзна от лешпери и не обръщам внимание на такива индивиди. Не присветквам на никой, то иначе само това трябва да правя. Добре е, че поне имам бленда, та заслепяването отзад го избягвам. Поздрави на всички, всеки си е прав от своята си камбанария 

Да, то от присвяткането няма смисъл, щото какво се получава,........ опънат ти ксенон и на дългите!
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Само каруцарско пцуанйе му е майката! И си отваряйте прозорците - да ви чуят, иначе неа сми...ivo_555 написа:Да, то от присвяткането няма смисъл, ........
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Vento написа:Само каруцарско пцуанйе му е майката! И си отваряйте прозорците - да ви чуят, иначе неа сми...ivo_555 написа:Да, то от присвяткането няма смисъл, ........
Да, и на следващото кръстовище, някои те чуе и ти слезне от колата, и най-много да ти направи главата мека като курема!
По-добре не псувайте и не се упитваите да доказвате на никои нищо, няма кои да ви разбере! Както каза колегата по-горе всеки си мисли че е прав за себе си! На БЪЛГАРИНА, неможе да му диктуваш какво да прави, тои си е ВОЖД! Та караите га по-леко за да ви е леко

- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Абе на мен не ми слизат нещо, пък ако се случи аз да сляза, заключват се по колите - не знам защо... Не съм лош човек, може само така да изглеждаIceHeart написа:Vento написа:Само каруцарско пцуанйе му е майката! И си отваряйте прозорците - да ви чуят, иначе неа сми...ivo_555 написа:Да, то от присвяткането няма смисъл, ........
Да, и на следващото кръстовище, някои те чуе и ти слезне от колата, и най-много да ти направи главата мека като курема!

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Vento написа:Абе на мен не ми слизат нещо, пък ако се случи аз да сляза, заключват се по колите - не знам защо... Не съм лош човек, може само така да изглеждаIceHeart написа:Vento написа:Само каруцарско пцуанйе му е майката! И си отваряйте прозорците - да ви чуят, иначе неа сми...ivo_555 написа:Да, то от присвяткането няма смисъл, ........
Ние всички не сме лоши хора, самоче когато те заслепи някой, със китайски ксенон и неможеш да видиш пътя, с мерак да слезе човек с бухалката да му направи кристални фаровете!
Та нека не се псуваме и нека не спорим, защото много добре знаем че с рефлектор и оребрено заводско стъкло ксенона се разпръсква навсякъде, докато с лупата, няма такова нещо!
Давам прост пример! Под прозореца ми аз живея на 2-ри етаж бих казал че съм около 10 метра над спрялата кола с ксенона! Беше Голф 3-ка със ксенон без лупи, и ако ти кажа че ми освети цялата стая няма да ми вярва никой! Докато с лупите няма такова нещо!
Но за да го повярваме, трябва да ни вкарат някой закон и куките да почнат да слагат глоби за ксенони без лупи! И всичко ще си дойде на маястото и няма да има такива теми!
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
на голф 4 няма оребрения на стъклото на фара, така може ли да се слага ксенон
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Още по-гадно е на прозрачни фарове. На Голф 4 всички селяндури са наслагали ксенон от 50 лв и светят в небето. С нетърпение чакам да почнат да не ги пускат на прегледите и КАТ да почне да глобява. Иначе може да сложиш всичко, още не е забранено.
-
- Автомобил: Passat B5 AFN Synhro
- Двигател:
Айде сега,всички с Голф 4 и ксенон за 50 лв. са селяндури,добре че моя е от 100 лв.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”