Айде стига с глупостите, максималната скорост не зависи само от мощността, важни са въздушното съпротивление и предавателното число на скорости и диф.
И няма никакъв проблем кола 200коня да направи 250км/ч, мога и примери да дадам.

Колко вдига Golf 3 1.8mi
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- member313
- Автомобил:
- Двигател:
Пожелавам ви да Не пукате гума при опитите за летене!
Хубаво е да се мисли преди да се пробва максималната скорост.
А за 75 к.с. 180 км/ч на равно е попреувеличено като за 90 к.с. 210-215.
Умната и със здраве
А за 75 к.с. 180 км/ч на равно е попреувеличено като за 90 к.с. 210-215.
Умната и със здраве

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
evgbg написа:Колега тънкия ти базик е неуместен ми се струва. Колкото и несериозна да ти изглежда темата, невиждам какво общо имат игрите които играеш с това за да коментираш. За мен информацията които ми дават колегите има значение.
аз ти казах пич .. ако някой не вярва.. 1.8 ми ГТ модификацията.. 210 на 5-та .. със зор на 4-та на равно прави 190 слагам си мъжкото достойнство на бас ако някой не вярва.. за обратния бас искам гарретт
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Ок колега вярвам ти и искам да се обарна кам всички колеги с 1.8мi-Колеги ако на някой от вас който има такава кола и не може да вдигне 210км/ч продавайте я защото са ви изиграли или започвайте да събирате пари за основен ремонт понеже вече се е издухалаVizor написа:evgbg написа:Колега тънкия ти базик е неуместен ми се струва. Колкото и несериозна да ти изглежда темата, невиждам какво общо имат игрите които играеш с това за да коментираш. За мен информацията които ми дават колегите има значение.
аз ти казах пич .. ако някой не вярва.. 1.8 ми ГТ модификацията.. 210 на 5-та .. със зор на 4-та на равно прави 190 слагам си мъжкото достойнство на бас ако някой не вярва.. за обратния бас искам гарретт

- Ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:evgbg написа:Колега тънкия ти базик е неуместен ми се струва. Колкото и несериозна да ти изглежда темата, невиждам какво общо имат игрите които играеш с това за да коментираш. За мен информацията които ми дават колегите има значение.
Това говориш за Голф 3 ГТ предполагам.Хмм страно е за мен.Сащата каручка тикам чат-пат.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”