Съединителя-скъп и марков или евтин ментак..
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
javor_bg написа:Само не купувайте Валео притискател!! Изключително съм недоволен на друга кола. Също така има едни евтини ментета дето ги продават във магазините на Евро 07. Не ги купувайте!!!
колега стискам ти ръка за тоя пост,аз каква попара (да не пиша глупости)ядох с такова Валео че чак двойно ми излезе,съединител комплект уж оригинален,след 400км беше на салата с изпотрошени пластини на притискатения,добре че майстора излезе човек че за второто отваряне почти нищо не ми взе!много е лошо когато се продават такива менте части!би трябвало да се отнема лиценз на компании продаващи подобни боклуци!
iGolf написа:колега стискам ти ръка за тоя пост,аз каква попара (да не пиша глупости)ядох с такова Валео че чак двойно ми излезе,съединител комплект уж оригинален,след 400км беше на салата с изпотрошени пластини на притискатения,добре че майстора излезе човек че за второто отваряне почти нищо не ми взе!много е лошо когато се продават такива менте части!би трябвало да се отнема лиценз на компании продаващи подобни боклуци!
Без да се опитвам да се заяждам по какъвто и да е начин....
До колко може да се разчита на качествената работа на майсторите?
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хм,не отричам че и майсторите нямат по някога вина ,но от както е сложил читавия ,колега,съм минал над 60,000 а е и човек на когото имам голямо доверие,рядко сменям майсторите защото знам че има доста каубои с по 2-3 инструментчета и лаптоп с ВАГ-КОМ,но малко са които работят с главата си!та за това аз съм много благодарен че има форуми като този,да споделяме кой с какво се е спречквал и как се е справил! 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”