buFka написа:kokovas написа:slavcata написа:7 газ сам сагласен,но под 7 незнам.То много зависи и как се кара де както и ти казваш,но за да ти гори под 7 газ или караш яко по инерция или и аз незнам6.5 газ идва някаде кам 4 бензин.Аз мисля,че полото трудно постига тези стоиности
много си прав колега.....а аз мисля че която и да е кола трудно ще достигне тези стойности.....а 7/100 газ.....това за мен е абсурд.....сигурно наистина 40% от пътя трябва да е по инерция.....
тогава сигурно се чудиш, как може пасат да докара разход от 6.5 литра газ.....ама може, nii е карал пасата, а вътре са били scuba и още двама. Питай ги тях дали това е в сферата на научната фантастика, след като на нас не ярваш.
не съм сигурен на 100% кое е в сферата на научната фантастика и кое не.....но толкова различни неща съм чувал...едни говорят истина,други си лъжат,трети не си мерят разхода а гледат ей така горе-долу на око.....един колега например(интелигентен мъж,в зряла възраст),преди седмица ми каза че Мерцедесът му...124-ворка....му давал 7/100 на газ.........и то градско.......е как да му повярвам???