kris11 написа:...
Не знам човек, още малко ще ми се качи тая кола на главата и ще я засиля в някой стълб, честно ти казвам. Ток удря да те убие. И 4-те свещи като извадя лулите от дистрибуторната в момента и доближа после гледам как хвърля искри в тъмното. И ниските, както винаги като натисна педала до 1200 и го пусна рязко и пада под 800 и се опитва да гасне. Това на бензин, на газ направо си гасне, ако не подам рязко газ.
Шампионки-те бяха по каталог уж. Взех ги от магазин, който ги купува от Евро07, като им гледах надписите. По 4.50лв/бройката триполюсни. Според теб какво да правя - да шибна старите БЕРУ, с които купих колата ли? Моят познат ми нашиба едни праисторически Шампион-ки отново.
Това да палиш и да гасне, ако не подадеш газ и такива аномалии няма да е от свещи, нали? А ток има от дистрибуторната иначе, като пробвах сега. Значи мистериозни проблеми и постоянни кърпежи. Това ми е ежедневието с тая кола. Освен и някой да ми препоръча читав майстор в Бургас, който да не дере кожата и да не лъже, та ако не се оправя тук с ваша помощ(за която помощ сърдечно благодаря), да му я оставя да я види и да съм сигурен, че ще я взема и ще работи перфектно.